Friday, 15 July 2011

Buku Brigade Zameer Fisabilillah untuk UMAT AKHIR ZAMAN


Anda memiliki 2 buah telefon bimbit bernilai ribuan ringgit?
Anda memiliki 5 buah kereta mewah?
Anda sedang membuat PHD?
Anda ada segulung ijazah?
Anda memiliki banglo mewah 3 tingkat sebanyak 10 buah?
Anda memiliki harta berjuta-juta?
Anda memiliki tanah berekar-ekar?
Anda memiliki pangkat jawatan pekerjaan yang tinggi?
ITU SEMUA KAMI TIDAK MAHU DENGAR,
ITU SEMUA BUKAN TALI PENGUKUR BAGI KAMI DAN KETAHUILAH TAQWA KEPADA ALLAH SWT itu lebih PENTING.
Ingatlah,di akhirat nanti anda bakal ditanya amalan anda dan sejauh manakah anda menyebarkan salam peringatan ini.
Tiada gunanya anda ada ijazah tetapi anda melupakan ilmu Al-Quran dan Hadis Rasulullah SAW.
Kami memiliki ilmu yang jauh lebih penting dari apa yang anda miliki kini.Ingatlah,agen dajjal sedang mengambil maklumat dari kami dan mereka terkejut dengan maklumat yang kami dapat.

Berikut kami bentangkan kepada anda pelawat pada tiga blog kami yang baru berusia sebulan.
1- www.brigadezameerfisabilillah.blogspot.com
2- www.salamperingatanfisabilillah.blogspot.com
3-www.ilmuakhirzaman.blogspot.com


Di atas merupakan statistik yang di ambil oleh Bahagian Kawalan Pasukan Perisikan BRIGADE ZAMEER FISABILILLAH. Anda boleh melayari ketiga-tiga website kami dan lihat di bahagian sudut kanan,yang tertera ‘Bilangan manusia hadir’. Dapatkah anda bayangkan bilangan pengunjung pada bulan akan datang?  
Di saat website kami menerima kunjungan manusia dari Malaysia,Amerika Syarikat,Indonesia,Mesir,Singapura,Australia,Brunei,India,Po​land,Germany,United Kingdom,Jepun,Taiwan,New Zealand,Korea Selatan,Hong Kong,Russia,Thailand,Trinidad and Tobago,Switzerland,Iceland,Uni​ted Arab Emirates(UAE),Qatar,Lebanon,Norway,Kanada,Argentina dan lain-lain.DAPATKAH ANDA SEMUA MERASAI AURA POSITIF DARI KAMI???Segalanya tidak mustahil lagi....... Ini bermakna,pihak kami tidak rugi apa-apa sekiranya anda tidak berminat mengikuti berita perkembangan terkini dari kami memandangkan terdapat ribuan insan lain yang dahagakan maklumat terkini dari kami.

Berita TERKINI 16.7.2011!!!Mengikut hasil tinjauan yang dijalankan oleh Bahagian Kawalan Pasukan Perisikan BRIGADE ZAMEER FISABILILLAH,dianggarkan 1 orang MERANA akibat kena BLOCK dari page ini setiap hari memandangkan mereka lebih suka kurang ajar BERBANDING BANYAK MEMBACA SEGALA TULISAN KAMI. Adakah anda hadir di sini untuk menambahkan statistik itu? Cubalah jika berani..Dalam hanya 1saat, kami akan block anda tanpa anda sangkakan.


Kepada semua ahli Brigade Zameer Fisabilillah,anda semua diajarkan supaya membeli buku kami untuk membolehkan anda mendapat nombor keahlian dari kami.Ingatlah hendak seribu daya, tak hendak seribu dalih...Ingatlah,setiap pengajian pasti ada bukunya,baru mudah bagi anda menuntut ilmu,umpama anda menghadiri kelas ketika di sekolah menengah dulu,anda perlu membeli buku teks agar mudah memahami.Begitu jua di sini,kami mengajarkan anda membeli buku kami Brigade Zameer Fisabilillah supaya anda mudah memahami.Sekiranya anda merasakan diri anda tidak layak berada di zon Brigade Zameer Fisabilillah,tidak perlulah anda komen umpama golongan kedua dan ketiga yang kami maksudkan itu dan sila keluar dari wilayah kami sebelum kami block anda.Ingatlah,jika kami hendak memperkenalkan Brigade Zameer Fisabilillah kepada semua penduduk Malaysia,tentu sahaja mudah bagi kami dengan menjual buku kami ke setiap kedai buku seluruh Malaysia.Bilangan penduduk Malaysia yang beragama Islam berjumlah melebihi 15 juta  penduduk tetapi buku kami ini hanya dijual kepada ahli Brigade Zameer Fisabilillah sahaja

Jika kami dedahkan kepada semua penduduk Malaysia mengenai berita-berita dari kami, sudah tentu semua stesen televisyen pujaan anda terkedu membisu seribu bahasa terkejut dengan penampilan kami dan mereka semua bakal berminat untuk menjadi ahli Brigade Zameer Fisabilillah termasuk golongan kafir dan munafik berminat untuk membaca setiap tulisan kami. Dapatkah anda semua bayangkan apakah yang berlaku pada masa akan datang tatkala kami hadir sekali lagi mengejutkan penduduk dunia seperti pada tahun lepas??? Sudah tentu ulamak di sekeliling anda ingin mengetahui maklumat terkini dari kami, mereka akan meminta pendapat kami,sehinggalah akhbar tempatan anda menyediakan sehelai muka surat sisipan khas Berita dari Brigade Zameer Fisabilillah setiap hari. Kemudian setiap pagi ketika perhimpunan di sekolah dan selepas menyanyikan lagu kebangsaan, guru besar(pengetua) di sekolah anda menyediakan satu slot khas untuk membaca maklumat dari website Brigade Zameer Fisabilillah yang mengingatkan umat akhir zaman,disusuli pula ketika waktu rehat di sekolah anda, pihak sekolah menyajikan santapan ayat Al-Quran dan berserta terjemahannya. Ketika anda menaiki bas menuju ke destinasi tertentu,anda bakal mendengar suara dari radio miripnya seperti kata-kata ini, ‘Daftar segera ahli Brigade Zameer Fisabilillah,bersiapsedialah anda semua untuk menghadapi bencana alam yang jauh lebih hebat tidak lama lagi pada tahun 2011,2012 dan 2013,kumpulkanlah bekalan amalan kebaikan sebanyak mungkin di dunia ini KERANA ini mungkin hari terakhir anda semua menghirup udara segar.’Ketika di IPT,pensyarah anda pula sentiasa membuat update terbaru informasi dari Brigade Zameer Fisabilillah sehingga kan sebelum pensyarah anda memulakan sesi pembelajarannya,anda semua telah menangis berlinangan air mata takala mendengar cerita milik Brigade Zameer Fisabilillah.Pada malamnya pula,tepat jam 8.00 malam,televisyen anda meluangkan masa 10 minit awal menyebarkan maklumat harian dari Brigade Zameer Fisabilillah dan pembaca berita televisyen anda menyarankan anda semua supaya cepat menjadi ahli Brigade Zameer Fisabilillah. Anda terkejut melihat pembaca berita tekun membaca maklumat dari kami serta mereka menyarankan anda menjadi ahli Brigade Zameer Fisabilillah.
Apabila tiba waktu iklan di televisyen anda,stesen televisyen anda menyiarkan video dari Brigade Zameer Fisabilillah sehingga membuatkan anda menangis lantas berkata, “Ya ALLAH,siapakah Brigade Zameer Fisabilillah ini?Mengapa mereka semua sibuk menerangkan maklumat darinya?Mengapa video dia membuatkan aku menitiskan air mata? Ketika dulu aku di sekolah menengah,pengetua di sekolah aku turut menyebarkan maklumat dan Salam Peringatan dari Brigade Zameer Fisabilillah.Kini aku sudah besar,pensyarah di IPT aku pula menyebarkan berita dari Brigade Zameer Fisabilillah.Apabila aku pulang ketika cuti semester,ibu bapa ku pula menyarankan aku menjadi ahli Brigade Zameer Fisabilillah dan menyuruhku membeli buku Brigade Zameer Fisabilillah yang padat dengan pelbagai maklumat.” Pada ketika itu barulah anda semua hairan dan terkejut terdiam seribu bahasa. Setelah itu anda mula bertindak tatkala semangat ingin menjadi ahli Brigade Zameer Fisabilillah membakar di benak hati anda. Malang tidak berbau, anda mula terasa hampa tatkala ketika anda sedang mengisi borang pendaftaran keahlian Brigade Zameer Fisabilillah tanpa di duga bekalan elektrik terputus secara tiba-tiba. Anda pun mulalah menangis berlinangan air mata lantas berkata di dalam hati, “Nampaknya aku sudah terlewat mendaftar sebagai ahli Brigade Zameer Fisabilillah, hari ini aku benar-benar menyesal kerana terlewat mendaftar sebagai ahli Brigade Zameer Fisabilillah.Dulu aku pernah terbaca maklumat sedikit sahaja darinya bertajuk ‘Menjelangnya KEHANCURAN Teknologi Agen Dajjal Pada 2011,2012 dan 2013’. Alangkah bertuahnya jika aku mendaftar sebagai ahli Brigade Zameer Fisabilillah dari awal lagi serta menjadi orang pertama menerima berita terkini setiap hari Brigade Zameer Fisabilillah menerusi perkhidmatan sms. Benarlah kata-katanya suatu ketika dulu bahawa ANDA BAKAL MENYESAL SEKIRANYA TERLEWAT MENDAFTAR SEBAGAI AHLI BRIGADE ZAMEER FISABILILLAH.  ”  Inilah yang bakal berlaku pada diri anda di saat anda mengabaikan kata-kata kami.Ayuh,JANGAN TERLEWAT mendaftar sebagai ahli Brigade Zameer Fisabilillah.

Tidak kurang hebatnya,artis duniawi dajjal anda mula hendak menjatuhkan maruah pasukan Brigade Zameeer Fisabilillah dengan cuba membuat gosip fitnah akhir zaman dengan mengatakan bahawa, “Brigade Zameer Fisabilillah itu penipu,semua maklumat dia dusta,dunia masih belum akhir zaman,mari beli album kami dan tiket konsert kami malam ini,buku Brigade Zameer Fisabilillah semuanya tipu belaka dan anda semua tak perlu jadi ahli Brigade Zameer Fisabilillah.Jangan percaya sangat maklumat dia beri,beli tiket konsert kami RM500 lagi bagus,boleh tengok kami goyang gerudi dan jika berlaku bencana alam,kita goyang di dalam api neraka pulak,jangan menuntut ilmu dari Brigade Zameer Fisabilillah.”
Kemudian disusuli pula dengan individu tertentu (munafik) yang dengki pada kami dan ingin mengambil kesempatan mengumpul dosa dengan membuat fitnah dengan mengatakan, “Sebenarnya anda semua dah tertipu dengan Brigade Zameer Fisabilillah itu,maklumat dia beri tak boleh pakai,kami dah tanya NASA,ISRAEL dan AMERIKA SYARIKAT.Mereka cakap dunia takkan kiamat sampai bila-bila pun. Brigade Zameer Fisabilillah cuba hendak menipu anda,jangan percaya sangat dengan Brigade Zameer Fisabilillah sebab dia suka buat kajian yang mengejutkan kita dari hiburan duniawi dajjal”.
Demikianlah kata-kata yang bakal berlaku dan akan wujud dari mereka yang cuba menyesatkan anda di dunia ini dengan menyebarkan fitnah mengenai Brigade Zameer Fisabilillah.Ingatlah,fitnah itu lebih besar dosanya dari membunuh.
 Itulah ramalan kami pada masa akan datang mengenai apa yang bakal berlaku sekiranya kami Brigade Zameer Fisabilillah menyebarkan maklumat rahsia dan ilmu rahsia kepada 15 juta penduduk Malaysia tanpa melakukan penapisan dan mengenakan syarat-syarat kelayakan menjadi ahli Brigade Zameer Fisabilillah. Sekiranya itu berlaku,sudah tentu hampir 1000 manusia rakyat Malaysia ingin menyertai Brigade Zameer Fisabilillah malahan bakal melebihi 1000 manusia setiap hari. Page lama kami iaitu Zameer Fisabilillah suatu ketika dulu telah mencecah 18,373 individu dalam tempoh dua bulan sahaja,kemudian pertambahan hampir 20,000 manusia dalam tempoh sebulan kemudian padahal ketika itu zionis telah membekukan akaun lama kami.Ingatlah,tiada gunanya jika ramai like page kami tetapi mereka yang like itu TIADA KUALITI.Apalah gunanya jika kuantiti banyak tapi KUALITI TIADA?Bagi kami,kuantiti tidak penting sekiranya yang hadir di kalangan anda semua itu hanyalah mereka yang cuma ingin menjadi ahli Brigade Zameer Fisabilillah secara hangat-hangat tahi ayam dan melepaskan batuk di tangga sahaja.
TETAPI MENGAPA KAMI TIDAK BERBUAT DEMIKIAN?SUDAH TENTU ADA HIKMAHNYA ALLAH SWT TIDAK MENYURUH KAMI BERBUAT DEMIKIAN.
Kami ingin bertanya kepada anda semua,adakah sama golongan beriman dengan golongan munafik?adakah sama golongan yang mempercayai Al-Quran dan As-Sunnah dengan golongan yang mengatakan mereka Islam tetapi menolak AL-Quran dan As-Sunnah?Adakah sama golongan yang berfikir menyembah tuhan yang satu dengan golongan yang menyembah berhala?Adakah sama golongan yang mengamalkan adab menuntut ilmu dengan golongan yang kurang ajar?Sudah tentu jauh bezanya umpama beza langit dan bumi.
Tidakkah anda berasa pelik dengan pendedahan kami ini bakal dijadikan maklumat penting kepada semua masyarakat dunia ?Ingatlah,selagi anda berpegang kepada Al-Quran dan Hadis,anda tidak akan sesat.Adakah mustahil pasukan kami ini wujud? Sesungguhnya dengan kuasa ALLAH SWT dia menjadikan kami untuk menyedarkan seramai mungkin umat ISLAM supaya kembali kepada ajaran Islam yang sebenarnya.
“Sesungguhnya urusanNya apabila Dia menghendaki sesuatu Dia hanya berkata kepadanya: “Jadilah!” maka jadilah sesuatu itu.” (ayat 82,Surah Yassin)

Sudah bersiap sediakah anda untuk menerima ilmu dari kami???Semestinya anda semua tidak bersiap sedia,maka kami hanya hujah sedikit sahaja pada anda semua dan selebihnya bakal dibentangkan kepada ahli Brigade Zameer Fisabilillah yang serius sahaja melalui akaun rahsia yang tidak diketahui oleh kebanyakan di kalangan anda semua. Ingatlah,setiap panduan yang kami jelaskan bakal menjadi SENANG bagi insan yang diizinkan ALLAH mendekati Islam TETAPI bakal menjadi SUKAR bagi mereka yang terus leka berhibur di duniawi dajjal.

Anda disarankan membaca setiap nota kami supaya anda lebih mudah memahami,sila klik pautan website di bawah:
http://www.facebook.com/notes/salam-peringatan-fisabilillah/nota-penting-untuk-anda-baca-sebelum-like-page-salam-peringatan-fisabilillah/195500760500626

Anda disarankan membaca satu maklumat tambahan dari kami yang bertajuk 'Nasihat Brigade Zameer Fisabilillah kepada semua sebelum menuntut ilmu RAHSIA' supaya anda lebih mudah memahami,sila klik pautan website di bawah:
http://www.facebook.com/note.php?note_id=242670269076488

Sudah bersiapsediakah anda untuk menerima kenyataan bahawa teknologi ciptaan agen dajjal SEMAKIN TIBA KE PENGAKHIRANNYA?Kawasan sekitar negara Amerika Syarikat,India,Kanada,Iceland,Pakistan,Scotland,Philadelphia dan negara lain kini dilanda hujan lebat dan banjir yang teruk.Gunung Berapi Katla di Iceland hanya menanti masa sahaja untuk meletus setelah 93 tahun mendiamkan diri dan kali terakhir meletus pada tahun 1918.
Pada 12.7.2011,kita sekali lagi dikejutkan dengan gempa bumi 3.7 magnitud menggegarkan Kinabatangan,Sabah jam 10.28pagi.Kata-kata Brigade Zameer Fisabilillah 2 hari lalu tanpa di duga terbukti kini.Kami sekali lagi berjaya menangkis hujahan golongan munafik di luar sana yg berkata ‘TANAH NUSANTARA KONONNYA SELAMAT’. Bagi kami,MEREKA ITU CUBA MEMBAWA AJARAN SESAT KEPADA ANDA SEMUA.Selamatkan diri anda semua dari terpengaruh dengan idealogi mereka!ALLAHUAKBAR

Biarkan orang lain dalam kegelapan,terpesona atau cemas melihat sesuatu kejadian berlaku,bagi orang yang bijaksana hanya diterima dengan senyuman kerana dengan ilmunya dia mengetahui bahawa hal yang bakal berlaku pasti tetap akan berlaku dengan kekuasaanNYA.

Adakah anda semua ternanti-nanti pendedahan maklumat dari kami pada hari yang seterusnya?ATAU anda sekadar membaca kemudian umpama masuk telinga kanan keluar telinga kiri?Perlu diingatkan kepada semua,kebanyakan maklumat rahsia tidak kami dedahkan secara umum&maklumat tersebut kami abadikan di dalam buku kami dan hanya khas untuk ahli Brigade Zameer Fisabilillah yang serius & ingin membacanya sahaja layak kami berikan.

Masihkah anda semua ingat? Page kami dulu dalam tempoh sebulan pertama sudah mencecah melebihi 10,000 orang LIKE? Sudah tentu jika kami inginkan sedemikian,kami buatkan perkara yg sama seperti pada page ini....TETAPI kami TIDAK MAHU,MALAHAN KAMI TIDAK HAIRAN jika setiap sebulan ada 10,000 orang LIKE..BAGI KAMI,TIADA GUNANYA KUANTITI SEKIRANYA KEHADIRAN ANDA SEMUA DI SINI TIADA KUALITI&ANDA BERSIKAP KURANG AJAR DGN KAMI

Mengapa ANDA malas menyebarkan maklumat kami,menyarankan masyarakat sekeliling anda menjadi ahli Brigade Zameer Fisabilillah&menyarankan mereka membaca isian buku kami? Ingatlah,sekiranya anda tidak menyebarkannya,kami tidak rugi sesuatu pun,TETAPI ANDALAH YANG SEBENARNYA RUGI...SUATU HARI NANTI MEREKA AKAN TAHU JUGA MAKLUMAT KAMI cuma kemungkinan ketika itu mereka sudah terlewat 4 tahun & jauh ketinggalan ke belakang!

Waktu yang anda semua cuba meminta tanpa anda sedari semakin hampir,paling mengejutkan ialah KAJIAN KAMI SEMAKIN TERBUKTI DAN TIADA SATU PUN KATA-KATA KAMI PALSU.Kami abadikannya di dalam buku dan hanya layak dibaca oleh ahli Brigade Zameer Fisabilillah.Sesiapa yg sudah membacanya,sudah tentu anda mendapat satu pemikiran baru yang amat mustahil difikirkan oleh orang lain. Hanya insan tertentu yang ditakdirkan ALLAH SWT sahaja yang bakal merasai kelainannya setelah menjadi ahli Brigade Zameer Fisabilillah.Ahli diajar apa yang tidak diketahui oleh kebanyakan masyarakat di sekeliling anda KERANA mereka semua sudah dibuai nikmat duniawi dajjal sehingga mereka terlupa tujuan kehidupan mereka sebenar di dunia ini.

Sudah tiba masanya ANDA menyesali kesilapan lalu kemudian segera menjadi ahli Brigade Zameer Fisabilillah.Sudah tiba masanya ulamak&pemimpin sekular duduk bersama kami serta MENGHARGAI MAKLUMAT KAMI SEBELUM TIBA HARI PENYESALAN BAGI MEREKA.Sekiranya mereka masih berdegil,HARI YANG TIDAK MEREKA SANGKA BAKAL MENJELMA TIDAK LAMA LAGI.Sudahkah anda mengajak mereka membaca maklumat kami? Mengapa anda masih melengahkannya?

Artikel ini ditulis khas untuk tatapan umum dengan kerjasama website Brigade Zameer Fisabilillah
www.salamperingatanfisabilillah.blogspot.com
www.brigadezameerfisabilillah.blogspot.com
www.ilmuakhirzaman.blogspot.com
###Salam Peringatan dari Brigade Zameer Fisabilillah###

Kami dedahkan maklumat yang tidak didedahkan di kaca tv anda, maklumat yang tidak disiarkan di dada akhbar anda...Dunia sudah akhir zaman,jangan lepaskan peluang untuk anda mengetahuinya dengan lebih banyak pendedahan yang bakal kami lakukan.Kami ceritakan kepada anda satu cerita yang jarang diberitahu oleh guru anda semasa di bangku sekolah,amat jarang diberitahu oleh pensyarah anda semasa di IPT,amat jarang diberitahu oleh ustaz/ustazah yang anda kenali,amat jarang dikaji oleh ulamak di sekeliling anda…..

Anda bakal menyesal sekiranya terlewat mendaftar sebagai ahli Brigade Zameer Fisabilillah...Penyesalan anda telah pun berlaku tahun lepas dan terlalu banyak maklumat rahsia yang kami dedahkan di internet telah digodam oleh zionis dan sekutunya kerana mereka dalam ketakutan di saat kami bongkarkan rahsia-rahsia tersebut.

Sudah tiba masanya kami mencipta satu sistem khas yang memudahkan anda mendapat maklumat bermanfaat dari kami sekiranya facebook kami di tutup oleh zionis dan sekutunya yang banyak kutu syaitan atau laman web kami di godam oleh golongan yang memendam rasa dendam,hasad dengki,suka memfitnah dan munafik.Apakah sistem tersebut?Mahukah anda mengetahuinya? Kami memperkenalkan kepada anda,sistem perkhidmatan sms dari kami. Dapatkan maklumat hanya di hujung jari anda,Jadilah orang pertama menerima berita terkini setiap hari Brigade Zameer Fisabilillah!Langganilah segera,dunia sudah akhir zaman….

Sekiranya anda menganggap kami cuba menipu anda,teruskanlah menanti disini dan biarkanlah masa berlalu pergi.Anda akan merasai kelainannya dan anggapan anda itu 100% meleset sama sekali kerana apa yang kami katakan kini bukannya satu penipuan dan omong kosong.Anda juga akan rasa terkejut apabila mendapat tahu bahawa ilmu yang kami sebarkan jauh lebih berharga dari rokok@peralatan mekap anda yang bernilai puluhan ringgit,jauh lebih bernilai dari telefon bimbit milik anda yang bernilai ratusan ringgit,jauh lebih berbeza dari televisyen plasma anda yang bernilai ribuan ringgit,jauh lebih bermanfaat berbanding harga kenderaan anda yang bernilai puluhan ribu ringgit,jauh lebih penting berbanding harga rumah anda yang bernilai ratusan ribu ringgit….Renung-renungkanlah

AMARAN!!!Jangan LIKE page ini sekiranya anda seorang yang malas membaca…SILA LAYARI WEBSITE DAN BACA
http://www.facebook.com/notes/salam-peringatan-fisabilillah/nota-penting-untuk-anda-baca-sebelum-like-page-salam-peringatan-fisabilillah/195500760500626
http://www.facebook.com/notes/ilmu-akhir-zaman/nasihat-brigade-zameer-fisabilillah-kepada-semua-sebelum-menuntut-ilmu-rahsia/242670269076488

Group 'Unit Khas Brigade Zameer Fisabilillah' ditubuhkan bertujuan sebagai langkah persediaan kedua sekiranya page asal kami ini di delete oleh Zionis.Anda digalakkan mengajak seramai mungkin rakan-rakan anda menyertai unit khas Brigade Zameer Fisabilillah dan mengikuti maklumat terkini dari kami pada page "Salam Peringatan Fisabilillah" dan "Ilmu Akhir Zaman" setiap hari/minggu/bulan....Sila layari pautan website http://www.facebook.com/groups/121936451231137

###Salam Peringatan dari Brigade Zameer Fisabilillah###
###Sila klik butang SHARE di bawah untuk share maklumat ini bersama rakan-rakan anda, apalah gunanya jika anda mendapat maklumat bermanfaat ini tetapi anda terlupa untuk menyebarkannya kepada orang ramai###
##Sila klik butang LIKE pada segala statement,nota,gambar,video,link dari Brigade Zameer Fisabilillah sebagai tanda bahawa anda telah habis melaksanakan tugas membaca dan bukti bahawa anda bukan seorang pemalas##
###ANDA HANYA DIBENARKAN POST LINK ASAL SAHAJA,DENGAN MENGEKALKAN LINK ASAL MILIK KAMI... ANDA HANYA DIBENARKAN KLIK BUTANG SHARE atau LETAKKAN LINK ASAL SUMBER SAHAJA sekiranya ingin mendedahkan maklumat ini.ANDA DILARANG MENGAMBIL MAKLUMAT KAMI DAN MELETAKKAN DI PAGE anda seumpama anda yang mencipta maklumat itu.Ingatlah,malaikat sedang memerhati dan mencatat amalan anda sekiranya anda melanggar syarat kami!###
Tiga Golongan Selepas Membaca NOTA BERMANFAAT Ini
Selepas anda membaca nota ini, anda berhak memilih anda golongan yang mana seperti tertera di bawah.Tiga golongan manusia selepas membaca artikel ini:
1) golongan yang suka share nota ini kepada semua MANUSIA
Sila klik butang share di bawah nota ini. Segala kandungan bermanfaat boleh diambil untuk sebaran umum,simpanan, dan sebagainya.Sekiranya anda ingin menyebarkan nota ini ke halaman website lain, SILA LETAKKAN pautan link pada blog anda atau pada artikel yang diambil sebagai kredit kepada penulis...Jazakumullah..Awas!!!Jangan sesekali kerana anda ingin mengejar populariti sehingga suka copy paste dan letakkannya sebagai nota hasil penulisan anda sedangkan bukannya anda yang menulis dan mengkaji dengan lebih mendalam nota ini.Ingatlah,ALLAH memerhati segala yang anda lakukan dan Allah mengetahui niat tersembunyi anda itu.
Contohnya,SILA LETAKKAN AYAT INI,        
SUMBER dari www.brigadezameerfisabilillah.blogspot.com,
www.salamperingatanfisabilillah.blogspot.com
www.ilmuakhirzaman.blogspot.com
http://www.facebook.com/pages/Salam-Peringatan-Fisabilillah/187949327922436 &
http://www.facebook.com/pages/Ilmu-Akhir-Zaman/242395085770673
Anda umpama tanah. Walaupun hujan hanya turun seketika,anda telah memanfaatkannya sebaik mungkiin. Contohnya, tanah ini akan cepat-cepat mengambil manfaat dari air hujan yang turun sebentar tadi lalu menumbuhkan buah-buahan yang segar untuk kebaikan manusia sejagat.
2) golongan yang suka membantah ayat Al-Quran dan As-Sunnah
Golongan ini suka membantah sesuka hati seolah-olah dia sahaja yang betul. Padahal tanpa dia sedari, kadangkala dia bercakap secara membantah.Ingatlah,perselisihan itu akhirnya akan membawa kecelakaan kepada diri anda sendiri. Apa yang pasti,JANGAN SESEKALI MENOLAK AL-QURAN AS-SUNNAH DALAM KEHIDUPANMU, rajinkanlah dirimu mendekatinya sebelum kamu diiringi ke pusara....JANGAN SESEKALI MENOLAK AL-QURAN DAN AS-SUNNAH DALAM KEHIDUPANMU...(hendak baca huraian lebih lanjut,sila baca sepenuhnya info pada page ini)
 Anda seumpama batu-batuan dan pasir.Walaupun hujan selalu turun, namun tidak ada apa-apa perubahan yang berlaku. Batuan tadi tetap kekal sebagai batuan serta tidak menumbuhkan sesuatu yang bermanafaat seperti buah dan sebagainya.
3)golongan yang masuk telinga kanan,keluar telinga kiri
Golongan ini akan memudaratkan dirinya sendiri tanpa dia sedari. Golongan ini walaupun tidak menentang Dakwah Islamiyyah itu contohnya, namun kehadiran mereka juga seolah-olah tidak dirasai oleh masyarakat, kerana mereka menjadi golongan yang tidak ada sensitiviti dan kesedaran untuk membangunkan ummah dengan wasilah Islam yang syumul.Ingatlah,anda boleh komen setiap statement dan nota saya,asalkan komen anda adalah komen motivasi bukannya komen yang bersifat membantah atau komen yang dikategorikan lari dari topik seperti yang telah berlaku sebelum ini.
Anda di ibaratkan seperti air kolam yang bertakung. Keadaan air ini tetap kekal sebagai air dan tidak membuahkan apa-apa hasil yang lain. Apabila hujan turun, air tadi hanyalah akan bertambah, namun tidak ada apa-apa perubahan yang berlaku.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...