Thursday, 6 October 2011

AWAS!!!Berhati-hati dengan AJARAN SESAT yang MENGHALANG Para Ilmuwan Islam Menjual Buku Agama


Pasukan perisikan Brigade Zameer Fisabilillah telah berjaya melempar golongan-golongan yang dengki terhadap kami dengan mudah.Tahukah anda ke manakah kami lemparkan mereka???Sudah tentu ke dalam tong sampah yang telah disaluti sampah jijik memandangkan golongan yang dengki ini lebih suka komen jijik mengejar populariti di sini dan mereka sememangnya layak berada di dalam TONG SAMPAH MASYARAKAT.Tidak perlulah kami nyatakan secara umum siapakah golongan pendengki itu kerana sekiranya anda melihat page golongan pendengki itu,sudah tentu anda akan ketawa terbahak-bahak dan mula sedar bahawa betapa sesatnya golongan pendengki itu dengan pendapat dengki bodohnya itu.

Sangat menghairankan terhadap golongan yang dengki terhadap kami kerana kehadiran mereka yang semestinya tidak diundang memandangkan mereka malas membaca kesemua nota di dalam page kami.Jika diperhatikan secara mendalam dan difikirkan secara bijak,golongan pendengki itu tidaklah sehebat mana kerana page pendengki itu baru sahaja mencecah 5000 orang LIKE dalam tempoh lebih 16 bulan.Berbeza dengan page kami yang baru berusia 5 bulan telah melangkaui jauh melebihi 5000 orang LIKE.

Tidak perlulah kami menceritakan perkara yang sama kepada anda semua berkaitan pada tahun lepas dalam tempoh sebulan sahaja page kami telah mencecah 10,000 orang LIKE. Kami tahu dan anda pun tahu memandangkan pada saat itu anda semua telah terkejut dengan cara maklumat yang kami sebarkan dan maklumat kami sentiasa lebih tinggi berbanding golongan yang dengki itu.Kepada golongan yang dengki itu kami nasihatkan kepada anda,tahap kedengkian anda akhirnya akan membinasakan diri anda sendiri dan anda patut sedar bahawa anda kini sedang berhadapan dengan kami Brigade Zameer Fisabilillah,kami mempunyai bilangan yang lebih ramai dan para ahli serius Brigade Zameer Fisabilillah yang berkualiti.
Wahai pendengki sekalian,sekiranya anda ingin membaca nota ini,anda perlu sedar diri walaupun kami tahu sememangnya tahap dengki anda telah melepasi paras simptom yang boleh menyebabkan anda berasa tertekan selagi kami menyebarkan kebaikan kepada seluruh umat Islam.Ingatlah,sikap anda yang dengki itu secara tidak langsung telah menjahanamkan diri anda sendiri.Kepada golongan pendengki itu,mereka sentiasa dengki dengan jualan buku dari Brigade Zameer Fisabilillah dan golongan pendengki itu kononnya membawa hujah bahawa kami menjual agama.Sangat bodoh pemikiran golongan pendengki itu dan kebodohan mereka semakin terserlah apabila mereka seolah-olah menganggap tidak perlu menjual buku agama.Apakah pendapat anda semua???Adakah anda semua turut terpengaruh dengan golongan pendengki yang sentiasa dengki dengan kami padahal mereka tahu bahawa mereka bakal kalah sekiranya berdebat dengan kami???
Itulah golongan pendengki,mereka mengatakan kami menjual agama.Cuba anda semua fikirkan,adakah golongan pendengki itu telah membawa ajaran sesat kepada anda semua tanpa anda sedari???Ya,tepat sekali golongan pendengki terhadap Brigade Zameer Fisabilillah itu telah membawa ajaran sesat kepada anda dan SILA PASTIKAN ANDA TIDAK TERPENGARUH DENGAN AJARAN SESAT MEREKA. Golongan pendengki itu terlalu dengki terhadap ilmu agama yang kami sampaikan.

Golongan pendengki yang berfikiran kolot itu menganggap sesiapa yang menjual buku agama,dia menjual agama.Apalah gunanya terdapat jutaan buku-buku agama di Kedai Buku?Apalah gunanya terdapat ramai di kalangan cendiakawan Islam menulis buku agama dan menjualnya???Adakah golongan pendengki itu ingin mengatakan bahawa tidak perlu menjual buku agama?

Tahniah,anda semua telah berjaya mengembalikan pemikiran sihat anda dengan tidak terpengaruh dengan golongan pendengki itu yang suka menghalang manusia dari jalan ALLAH SWT. Tidakkah golongan pendengki itu tahu bahawa terdapat jutaan buku agama di pasaran?Tidakkah golongan pendengki itu mengetahui bahawa setelah kita membaca buku agama akan membuatkan kita lebih mendekatkan diri kepada ALLAH SWT dan beribadat???Perlukah kami menyenaraikan ribuan ilmuwan Islam yang menulis buku agama dan menjualnya?Anda sendiri boleh pergi ke KEDAI BUKU dan lihat betapa banyaknya buku agama yang ditulis oleh ilmuwan Islam kemudian mereka menjualnya...

Pasukan perisikan Brigade Zameer Fisabilillah lebih suka menggelar golongan pendengki ini dengan sikap kesyaitanan kerana golongan pendengki itu lebih suka mengalak komen jijik di page ini berbanding membaca segala maklumat dari kami.Jika golongan pendengki itu hadir sekali lagi ke sini,sudah tentu dia malas membaca kesemua maklumat kami. Maka golongan pendengki itu selayaknya kami BLOCK sahaja mereka dari page ini bersesuaian dengan kata-kata kami pada setiap nota iaitu “AMARAN!!!Jangan LIKE page ini sekiranya anda seorang yang malas membaca”.

Kepada semua ahli serius Brigade Zameer Fisabilillah yang telah berada di akaun rahsia kami dan sentiasa menerima perkhidmatan sms dari kami,pastikan anda terus mengikuti maklumat terkini dari kami yang lebih bermanfaat.Pastikan anda tidak terpengaruh dengan ajaran sesat golongan pendengki yang sentiasa dengki terhadap buku Brigade Zameer Fisabilillah untuk umat akhir zaman.

Sekiranya anda membaca nota-nota kami sebelum ini,sudah tentu anda akan dapat mengetahui bahawa kami telah mengalahkan golongan pendengki ini dengan mudah tetapi golongan pendengki itu masih keras kepala tidak mahu berubah.Wahai golongan pendengki,BUANGLAH sikap HASAD DENGKI anda itu walaupun anda sendiri telah sedar bahawa ramai telah MEMBUANG anda dan ramai telah mengetahui kebodohan anda.Anda itu golongan pendengki yang membawa ajaran sesat dan hanya tahu menyalak komen jijik sahaja.Kami cabar anda,pergilah ke semua KEDAI BUKU lalu membakar semua buku agama yang ditulis hampir ribuan ilmuwan Islam di seluruh dunia sekiranya anda menganggap bahawa buku agama tidak boleh dijual.Semestinya anda tidak berani wahai golongan pendengki kerana anda hanya tahu menelan tahi ke dalam mulut sendiri setelah membuangnya di tepi jalan.Sudah tentu golongan pendengki yang membawa ajaran sesat itu pengecut dan takut untuk menghalang manusia dari menjual buku agama.

Ketahuilah bahawa hasad adalah penyakit hati yang amat berbahaya. Hasad boleh mengikis Iman seseorang Mukmin jika ia tidak mahu berubah. Rasulullah S.A.W. bersabda yang bermaksud:
“Penyakit umat sebelum kamu telah menular kepada kamu iaitu hasad dengki dan permusuhan. Permusuhan tersebut ialah pengikis atau pencukur, Saya tidak maksudkan ia mencukur rambut, tetapi yang saya maksudkan ialah ia mengikis agama.”
(Hadis riwayat Al-Baihaqi)

Allah SWT berfirman di dalam Surah Al-Falaq,ayat 1-5 yang bermaksud:
Katakanlah (wahai Muhammad); "Aku berlindung kepada (Allah) Tuhan yang menciptakan sekalian makhluk,"Dari bencana makhluk-makhluk yang Ia ciptakan,"Dan dari bahaya gelap apabila ia masuk,"Dan dari kejahatan makhluk-makhluk yang menghembus-hembus pada simpulan-simpulan (dan ikatan-ikatan),"Dan dari kejahatan orang yang dengki apabila ia melakukan dengkinya".

Rasulullah sendiri melarang sifat hasad dengki dan saling dengki mendengki. Beliau melarang sifat benci dan saling menimbulkan kebencian. Baginda bersabda yang bermaksud:
“Awas kalian daripada sifat prasangka. Sesungguhnya prasangka itu adalah kata-kata yang paling dusta. Jangan saling olok-mengolok, intai-mengintai, dengki mendengki, dan benci-membenci. Jadilah kalian laksana hamba-hamba Allah yang bersaudara seperti yang telah diperintahkan kepada kalian. Seorang Muslim itu adalah saudara bagi seorang Muslim yang lain. Janganlah ia menzalimi saudaranya; janganlah ia membiarkannya (apabila ia dizalimi); janganlah ia menghina saudaranya. Taqwa itu (letaknya) di sini, seraya baginda menunjuk ke dadanya. Cukuplah bagi seorang Muslim itu kejahatan (dosa) menghina saudaranya yang Mukmin.Haram bagi seseorang Muslim itu...”
(Hadis riwayat Malek, Bukhari, Muslim, Abu Daud dan Tarmizi)

Untuk pengetahuan semua,golongan yang dengki sememangnya bakal menanggung dosa yang banyak apabila mereka dengki terhadap ilmu yang dianugerahkan oleh Allah SWT kepada para ilmuwan Islam.
Golongan pendengkin itu mempunyai jiwa yang berpenyakit dan hati yang berkarat. Mereka sanggup membuat tipu daya terhadap saudara mereka sendiri demi melepaskan kemarahan dan sentimen yang meluap dalam dada mereka. Sikap inilah yang pernah mendorong Qabil membunuh saudara kandungnya Habil. Perasaan dengki, marah dan dendam yang meluap-luap inilah yang mendorong berlakunya kejahatan tersebut. Allah SWT berfirman yang bermaksud:

Dan bacakanlah (wahai Muhammad) kepada mereka kisah (mengenai) dua orang anak Adam (Habil dan Qabil) yang berlaku dengan sebenarnya, iaitu ketika mereka berdua mempersembahkan satu persembahan korban (untuk mendampingkan diri kepada Allah). Lalu diterima korban salah seorang di antaranya (Habil), dan tidak diterima (korban) dari yang lain (Qabil). Berkata (Qabil):” Sesungguhnya aku akan membunuhmu!”. (Habil) menjawab: “Hanya saya Allah menerima (korban) dari orang-orang yang bertaqwa..
“Demi sesungguhnya! Jika engkau hulurkan tanganmu kepadaku untuk membunuhku, aku tidak sekali-kali akan menghulurkan tanganku kepadamu untuk membunuhmu. Kerana sesungguhnya aku takut kepada Allah, Tuhan Yang mentadbirkan sekalian alam.
“Sesungguhnya aku mahu supaya engkau kembali dengan (membawa) dosa (membunuhku) dan dosamu sendiri. Maka dengan itu menjadilah engkau dari ahli neraka, dan itulah dia balasan orang-orang yang zalim”.
Maka nafsu jahat (Qabil) mendorongnya (sehingga ia tergamak) membunuh saudaranya, lalu ia membunuhnya. Oleh itu menjadilah dia dari golongan orang-orang yang rugi.
(SurahAl-Ma’idah: Ayat 27-30)

Babak-babak dakwah Islam yang dilalui sepanjang sejarah zaman dahulu dan kini banyak memperlihatkan peristiwa-peristiwa tragis di mana penyebab utamanya ialah sifat hasad dengki. Bukan sifat dengki dan orang jauh tetapi yang datang dan kalangan sahabat handai sendiri. Salah seorang penyair bermadah:
Penganiayaan oleh kaum kerabat lebih berbisa dirasakan, oleh seseorang, dari tusukan pedang waja India.

Rasulullah SAW bersabda lagi yang bermaksud:
“Orang yang berhati dengki, yang menjadi batu api, beramal dengan yang karut-marut bukan daripada umatku dan aku bukan ikutan mereka.”
Kemudian baginda membaca firman Allah S.W.T yang bermaksud
Dan orang-orang yang mengganggu serta menyakiti orang-orang lelaki yang beriman dan orang-orang perempuan yang beriman dengan perkataan(membuat fitnah) atau perbuatan yang tidak tepat dengan sesuatu kesalahan yang dilakukannya, maka sesungguhnya mereka telah memikul beban kesalahan menuduh secara dusta, dan berbuat dosa yang amat nyata. (Surah Al-Ahzab: Ayat 58)

Bencana hasad dengki ini apabila telah berkobar boleh mendorong golongan pendengki melakukan pelbagai kebodohan, boleh melakukan apa saja keburukan dan hal-hal yang dilarang,persis seperti api apabila ia berkobar marak lalu membakar daun-daun yang kering dan basah tanpa memikirkan kesan pengakhirannya akan merugikan dirinya sendiri. Manusia yang hasad dengki selalu membuat kebohongan dan fitnah untuk merugikan manusia lain yang menjadi lawannya. Alangkah baiknya, kalau sebelum ia berbuat demikian ia menginsafi dan sedar diri bahawa dia perlu bertaubat. Alangkah baiknya, jika ia mendengar Hadis Rasulullah SAW yang bermaksud:
“Sesiapa yang mengembar-gemburkan (pada orang ramai) sesuatu perkara (perkataan) terhadap seseorang Muslim untuk menjatuhkan maruah orang tersebut di dunia pada hal orang muslim itu tidaklah sedemikian,maka wajiblah Allah mencairkan pembawa fitnah tersebut pada hari Kiamat dalam api neraka sehinggalah ia dapat membuktikah kebenaran apa yang telah dikatakannya.” (Hadis riwayat Al-Thabarani)
Orang yang dengki itu mungkin akan mengumpat dan menjadi batu api padahal ia menyangka ia telah berbuat baik, syaitan pula mengajukan alasan-alasan kepadanya untuk membenarkan perbuatan buruk tersebut supaya dia terus terjebak di dalam fitnah. 

Allah SWT berfirman yang bermaksud:
“Ada di antara mereka yang berkata izinkan saya pergi dan jangan melibatkan aku dalam fitnah. Bahkan mereka telah pun terjebak dalam fitnah dan sesunguhnya neraka itu melingkari orang-orang kafir. Seandainya, engkau; hai Muhammad mendapat kebaikan maka hal itu merunsingkan mereka tetapi sekiranya engkau mendapat bencana kesusahan mereka akan berkata: Kami telah pun menyedari dan menghindari bencana tersebut awal-awal lagi. Kemudian mereka beredar dengan riang gembira. Katakanlah wahai Muhammad, tidak ada yang akan menimpa kami kecuali apa yang telah ditentukan oleh Allah. Dialah Tuhan kami dan hendaklah orang-orang Mukmin bertawakkal kepada Allah.”
(Surah Al-Taubah: Ayat 49-51)

Alangkah baiknya kalau manusia pendengki tersebut memahami betapa ruginya akibat dengki khianat tersebut. Sesungguhnya Allah SWT telah menjanjikan untuk orang-orang sepertinya seksaan yang pedih. Lebih-lebih lagi untuk orang yang terus-menerus mengembangkan fitnah tanpa bertaubat dan sedar diri.
Rasulullah SAW bersabda yang bermaksud:
‘Riba itu ada 72 pintu, yang paling kecil dosanya ialah seperti melakukan hubungan Jenis dengan ibu sendiri dan sebesar-besar riba ialah seorang itu menghakis nama baik saudaranya.’ (Hadith riwayat A1-Tabrani)

Sabda Rasulullah SAW:
Barangsiapa yang memakan daging saudaranya di dunia (mengumpat),kelak pada hari Kiamat dibawakan kepadanya, makanlah daging bangkai ini sebagaimana engkau makan dagingnya ketika dia hidup dahulu. Lalu ia pun makan memakan daging itu sambil menangis.
(Hadis riwayat A1-Tabrani)

Sabda Rasulullah SAW:
Mengumpat itu lebih buruk daripada zina. Sahabat bertanya:bagaimana ya Rasulullah? Rasulullah menjawab: Seorang yang berzina itu kalau bertaubat mungkin taubatnya itu diterima oleh Allah. Akan tetapi orang yang mengumpat tidak akan Allah ampunkan dosanya sehinggalah orang yang diumpatinya itu memaafkannya.” (Hadis riwayat Tabrani dan Baihaqi)

Rasulullah SAW menerangkan lagi pengertian mengumpat dengan sabdanya:
“Tahukah kalian apakah makna mengumpat?” Sahabat menjawab: “Allah dan RasulNya yang lebih tahu.” Ujar Rasulullah SAW lagi:(Mengumpat ialah)“Engkau mengatakan tentang saudaramu sesuatu yang tidak disukainya.” Lalu ditanyakan: “Bagaimana kalau ada sesuatu yang patut saya kata tentang saudara saya itu?” Jawab Rasulullah SAW: “Sekiranya apa yang engkau sebutkan tentang saudaramu itu betul-betul ada padanya, maka itu bermakna engkau telah mengumpatnya tetapi jika tidak betul maka itu bererti engkau telah mengada-adakan kebohongan terhadapnya.”

MasyaALLAH..... Nauzubillahi minzalik.....Adakah anda sudah kembali sedar betapa beratnya dosa mengumpat dan dengki itu???Semoga anda tidak terperangkap dengan ajaran sesat yang dibawa oleh segelintir individu yang dengki terhadap ilmu agama dari Brigade Zameer Fisabilillah.

Mulai hari ini,pasukan perisikan Brigade Zameer Fisabilillah akan memantau setiap komen demi mengelakkan golongan pendengki dan golongan pemalas hadir ke page ini.Anda semua tidak perlulah risau kerana kadangkala kami akan biarkan golongan pendengki komen jijik di page kami.Kemudian selepas 24 jam kami akan block golongan pendengki itu.Sila pastikan diri anda tidak terpengaruh dengan ajaran sesat yang disebarkan oleh golongan pendengki itu.Kebiasaannya,page kami ini akan dipantau oleh unit perisikan Brigade Zameer Fisabilillah yang akan serta-merta block golongan pendengki dalam tempoh tidak sampai 24 jam.Adakah anda semua ingin mengetahui golongan pendengki itu???Kami bakal memberitahu kepada ahli serius Brigade Zameer Fisabilillah,kemudian disusuli kami akan memberitahu kepada anda semua sekiranya sudah tiba masanya. Hasil penilaian Brigade Zameer Fisabilillah tatkala golongan pendengki selesai membaca nota panjang ini,sudah tentu golongan pendengki akan berkata di dalam hati bahawa mereka telah tersimpang jauh dari jalan kebenaran.

Cukuplah sekadar sini sahaja maklumat yang dapat kami khabarkan kepada anda semua, kami tidak mahu berbicara dengan panjang lebar lagi kerana setiap maklumat yang kami ceritakan kepada anda,sudah tentu mengejutkan anda dari lamunan tidur duniawi.Akhir kata dari kami,persiapkan diri anda dengan bekalan yang mencukupi menuju ke akhirat.

Sudah bersiap sediakah anda untuk menerima ilmu dari kami???Semestinya anda semua tidak bersiap sedia,maka kami hanya hujah sedikit sahaja pada anda semua dan selebihnya bakal dibentangkan kepada ahli Brigade Zameer Fisabilillah yang serius sahaja melalui akaun rahsia yang tidak diketahui oleh kebanyakan di kalangan anda semua. Ingatlah,setiap panduan yang kami jelaskan bakal menjadi SENANG bagi insan yang diizinkan ALLAH mendekati Islam TETAPI bakal menjadi SUKAR bagi mereka yang terus leka berhibur di duniawi dajjal.
Anda disarankan membaca setiap nota kami supaya anda lebih mudah memahami,sila klik pautan website di bawah:
http://www.facebook.com/notes/salam-peringatan-fisabilillah/nota-penting-untuk-anda-baca-sebelum-like-page-salam-peringatan-fisabilillah/195500760500626

Anda disarankan membaca satu maklumat tambahan dari kami yang bertajuk 'Nasihat Brigade Zameer Fisabilillah kepada semua sebelum menuntut ilmu RAHSIA' supaya anda lebih mudah memahami,sila klik pautan website di bawah:
http://www.facebook.com/note.php?note_id=242670269076488

Sudah bersiapsediakah anda untuk menerima kenyataan bahawa teknologi ciptaan agen dajjal SEMAKIN TIBA KE PENGAKHIRANNYA?Kawasan sekitar negara Amerika Syarikat,India,Kanada,Iceland,Pakistan,Scotland,Philadelphia dan negara lain kini dilanda hujan lebat dan banjir yang teruk.Gunung Berapi Katla di Iceland hanya menanti masa sahaja untuk meletus setelah 93 tahun mendiamkan diri dan kali terakhir meletus pada tahun 1918.

Pada 12.7.2011,kita sekali lagi dikejutkan dengan gempa bumi 3.7 magnitud menggegarkan Kinabatangan,Sabah jam 10.28pagi.Kata-kata Brigade Zameer Fisabilillah 2 hari lalu tanpa di duga terbukti kini.Kami sekali lagi berjaya menangkis hujahan golongan munafik di luar sana yg berkata ‘TANAH NUSANTARA KONONNYA SELAMAT’. Bagi kami,MEREKA ITU CUBA MEMBAWA AJARAN SESAT KEPADA ANDA SEMUA.Selamatkan diri anda semua dari terpengaruh dengan idealogi mereka!ALLAHUAKBAR

Biarkan orang lain dalam kegelapan,terpesona atau cemas melihat sesuatu kejadian berlaku,bagi orang yang bijaksana hanya diterima dengan senyuman kerana dengan ilmunya dia mengetahui bahawa hal yang bakal berlaku pasti tetap akan berlaku dengan kekuasaanNYA.
Adakah anda semua ternanti-nanti pendedahan maklumat dari kami pada hari yang seterusnya?ATAU anda sekadar membaca kemudian umpama masuk telinga kanan keluar telinga kiri?Perlu diingatkan kepada semua,kebanyakan maklumat rahsia tidak kami dedahkan secara umum&maklumat tersebut kami abadikan di dalam buku kami dan hanya khas untuk ahli Brigade Zameer Fisabilillah yang serius & ingin membacanya sahaja layak kami berikan.

Masihkah anda semua ingat? Page kami dulu dalam tempoh sebulan pertama sudah mencecah melebihi 10,000 orang LIKE? Sudah tentu jika kami inginkan sedemikian,kami buatkan perkara yg sama seperti pada page ini....TETAPI kami TIDAK MAHU,MALAHAN KAMI TIDAK HAIRAN jika setiap sebulan ada 10,000 orang LIKE..BAGI KAMI,TIADA GUNANYA KUANTITI SEKIRANYA KEHADIRAN ANDA SEMUA DI SINI TIADA KUALITI&ANDA BERSIKAP KURANG AJAR DGN KAMI

Mengapa ANDA malas menyebarkan maklumat kami,menyarankan masyarakat sekeliling anda menjadi ahli Brigade Zameer Fisabilillah&menyarankan mereka membaca isian buku kami? Ingatlah,sekiranya anda tidak menyebarkannya,kami tidak rugi sesuatu pun,TETAPI ANDALAH YANG SEBENARNYA RUGI...SUATU HARI NANTI MEREKA AKAN TAHU JUGA MAKLUMAT KAMI cuma kemungkinan ketika itu mereka sudah terlewat 4 tahun & jauh ketinggalan ke belakang!

Waktu yang anda semua cuba meminta tanpa anda sedari semakin hampir,paling mengejutkan ialah KAJIAN KAMI SEMAKIN TERBUKTI DAN TIADA SATU PUN KATA-KATA KAMI PALSU.Kami abadikannya di dalam buku dan hanya layak dibaca oleh ahli Brigade Zameer Fisabilillah.Sesiapa yg sudah membacanya,sudah tentu anda mendapat satu pemikiran baru yang amat mustahil difikirkan oleh orang lain. Hanya insan tertentu yang ditakdirkan ALLAH SWT sahaja yang bakal merasai kelainannya setelah menjadi ahli Brigade Zameer Fisabilillah.Ahli diajar apa yang tidak diketahui oleh kebanyakan masyarakat di sekeliling anda KERANA mereka semua sudah dibuai nikmat duniawi dajjal sehingga mereka terlupa tujuan kehidupan mereka sebenar di dunia ini.

Sudah tiba masanya ANDA menyesali kesilapan lalu kemudian segera menjadi ahli Brigade Zameer Fisabilillah.Sudah tiba masanya ulamak&pemimpin sekular duduk bersama kami serta MENGHARGAI MAKLUMAT KAMI SEBELUM TIBA HARI PENYESALAN BAGI MEREKA.Sekiranya mereka masih berdegil,HARI YANG TIDAK MEREKA SANGKA BAKAL MENJELMA TIDAK LAMA LAGI.Sudahkah anda mengajak mereka membaca maklumat kami? Mengapa anda masih melengahkannya?

Artikel ini ditulis khas untuk tatapan umum dengan kerjasama website Brigade Zameer Fisabilillah
www.salamperingatanfisabilillah.blogspot.com
www.brigadezameerfisabilillah.blogspot.com
www.ilmuakhirzaman.blogspot.com
###Salam Peringatan dari Brigade Zameer Fisabilillah###

Kami dedahkan maklumat yang tidak didedahkan di kaca tv anda, maklumat yang tidak disiarkan di dada akhbar anda...Dunia sudah akhir zaman,jangan lepaskan peluang untuk anda mengetahuinya dengan lebih banyak pendedahan yang bakal kami lakukan.

Kami ceritakan kepada anda satu cerita yang jarang diberitahu oleh guru anda semasa di bangku sekolah,amat jarang diberitahu oleh pensyarah anda semasa di IPT,amat jarang diberitahu oleh ustaz/ustazah yang anda kenali,amat jarang dikaji oleh ulamak di sekeliling anda…..

Anda bakal menyesal sekiranya terlewat mendaftar sebagai ahli Brigade Zameer Fisabilillah...Penyesalan anda telah pun berlaku tahun lepas dan terlalu banyak maklumat rahsia yang kami dedahkan di internet telah digodam oleh zionis dan sekutunya kerana mereka dalam ketakutan di saat kami bongkarkan rahsia-rahsia tersebut. Cara mendaftar ahli Brigade Zameer Fisabilillah?Sila klik pautan website ini https://www.facebook.com/note.php?note_id=187952674588768

Sila ikuti 2 page terbaru kami pada tahun ini di Facebook:
https://www.facebook.com/pages/Salam-Peringatan-Fisabilillah/187949327922436
https://www.facebook.com/pages/Ilmu-Akhir-Zaman/242395085770673

Lebih banyak video yang kami bekukan daripada muncul di Youtube,layari video tambahan kami di
https://www.facebook.com/pages/Salam-Peringatan-Fisabilillah/187949327922436?sk=app_2392950137

Sudah tiba masanya kami mencipta satu sistem khas yang memudahkan anda mendapat maklumat bermanfaat dari kami sekiranya facebook kami di tutup oleh zionis dan sekutunya yang banyak kutu syaitan atau laman web kami di godam oleh golongan yang memendam rasa dendam,hasad dengki,suka memfitnah dan munafik.Apakah sistem tersebut?Mahukah anda mengetahuinya? Kami memperkenalkan kepada anda,sistem perkhidmatan sms dari kami. Dapatkan maklumat hanya di hujung jari anda,Jadilah orang pertama menerima berita terkini setiap hari Brigade Zameer Fisabilillah!Langganilah segera,dunia sudah akhir zaman….

Sekiranya anda menganggap kami cuba menipu anda,teruskanlah menanti disini dan biarkanlah masa berlalu pergi.Anda akan merasai kelainannya dan anggapan anda itu 100% meleset sama sekali kerana apa yang kami katakan kini bukannya satu penipuan dan omong kosong.Anda juga akan rasa terkejut apabila mendapat tahu bahawa ilmu yang kami sebarkan jauh lebih berharga dari rokok@peralatan mekap anda yang bernilai puluhan ringgit,jauh lebih bernilai dari telefon bimbit milik anda yang bernilai ratusan ringgit,jauh lebih berbeza dari televisyen plasma anda yang bernilai ribuan ringgit,jauh lebih bermanfaat berbanding harga kenderaan anda yang bernilai puluhan ribu ringgit,jauh lebih penting berbanding harga rumah anda yang bernilai ratusan ribu ringgit….Renung-renungkanlah

AMARAN!!!Jangan LIKE page ini sekiranya anda seorang yang malas membaca…SILA LAYARI WEBSITE DAN BACA
http://www.facebook.com/notes/salam-peringatan-fisabilillah/nota-penting-untuk-anda-baca-sebelum-like-page-salam-peringatan-fisabilillah/195500760500626
http://www.facebook.com/notes/ilmu-akhir-zaman/nasihat-brigade-zameer-fisabilillah-kepada-semua-sebelum-menuntut-ilmu-rahsia/242670269076488

Group 'Unit Khas Brigade Zameer Fisabilillah' ditubuhkan bertujuan sebagai langkah persediaan kedua sekiranya page asal kami ini di delete oleh Zionis.Anda digalakkan mengajak seramai mungkin rakan-rakan anda menyertai unit khas Brigade Zameer Fisabilillah dan mengikuti maklumat terkini dari kami pada page "Salam Peringatan Fisabilillah" dan "Ilmu Akhir Zaman" setiap hari/minggu/bulan....Sila layari pautan website http://www.facebook.com/groups/121936451231137

###Salam Peringatan dari Brigade Zameer Fisabilillah###
###Sila klik butang SHARE di bawah untuk share maklumat ini bersama rakan-rakan anda, apalah gunanya jika anda mendapat maklumat bermanfaat ini tetapi anda terlupa untuk menyebarkannya kepada orang ramai###
##Sila klik butang LIKE pada segala statement,nota,gambar,video,link dari Brigade Zameer Fisabilillah sebagai tanda bahawa anda telah habis melaksanakan tugas membaca dan bukti bahawa anda bukan seorang pemalas##
###ANDA HANYA DIBENARKAN POST LINK ASAL SAHAJA,DENGAN MENGEKALKAN LINK ASAL MILIK KAMI... ANDA HANYA DIBENARKAN KLIK BUTANG SHARE atau LETAKKAN LINK ASAL SUMBER SAHAJA sekiranya ingin mendedahkan maklumat ini.ANDA DILARANG MENGAMBIL MAKLUMAT KAMI DAN MELETAKKAN DI PAGE anda seumpama anda yang mencipta maklumat itu.Ingatlah,malaikat sedang memerhati dan mencatat amalan anda sekiranya anda melanggar syarat kami!###

PERHATIAN!!!Anda DIGALAKKAN membaca setiap maklumat yang kami berikan SEJAK DULU HINGGA KINI supaya anda lebih mudah memahami,Anda juga TIDAK DIGALAKKAN hadir ke sini jika berniat GALAK sekadar mahu MENGALAK komen jijik mengejar populariti. Buruk padahnya sekiranya anda mengganggu kententeraman insan yang sudah lama menetap di zon Brigade Zameer Fisabilillah.

Tiga Golongan Selepas Membaca NOTA BERMANFAAT Ini
Selepas anda membaca nota ini, anda berhak memilih anda golongan yang mana seperti tertera di bawah.Tiga golongan manusia selepas membaca artikel ini:

1) golongan yang suka share nota ini kepada semua MANUSIA
Sila klik butang share di bawah nota ini. Segala kandungan bermanfaat boleh diambil untuk sebaran umum,simpanan, dan sebagainya.Awas!!!Jangan sesekali kerana anda ingin mengejar populariti sehingga suka copy paste dan letakkannya sebagai nota hasil penulisan anda sedangkan bukannya anda yang menulis dan mengkaji dengan lebih mendalam nota ini.Ingatlah,ALLAH memerhati segala yang anda lakukan dan Allah mengetahui niat tersembunyi anda itu.ANDA HANYA DIBENARKAN POST LINK ASAL SAHAJA,DENGAN MENGEKALKAN LINK ASAL MILIK KAMI... ANDA HANYA DIBENARKAN KLIK BUTANG SHARE atau LETAKKAN LINK ASAL SUMBER SAHAJA sekiranya ingin mendedahkan maklumat ini.ANDA DILARANG MENGAMBIL MAKLUMAT KAMI DAN MELETAKKAN DI PAGE anda seumpama anda yang mencipta maklumat itu.Ingatlah,malaikat sedang memerhati dan mencatat amalan anda sekiranya anda melanggar syarat kami!
Anda umpama tanah. Walaupun hujan hanya turun seketika,anda telah memanfaatkannya sebaik mungkiin. Contohnya, tanah ini akan cepat-cepat mengambil manfaat dari air hujan yang turun sebentar tadi lalu menumbuhkan buah-buahan yang segar untuk kebaikan manusia sejagat.

2) golongan yang suka membantah ayat Al-Quran dan As-Sunnah
Golongan ini suka membantah sesuka hati seolah-olah dia sahaja yang betul. Padahal tanpa dia sedari, kadangkala dia bercakap secara membantah.Ingatlah,perselisihan itu akhirnya akan membawa kecelakaan kepada diri anda sendiri. Apa yang pasti,JANGAN SESEKALI MENOLAK AL-QURAN AS-SUNNAH DALAM KEHIDUPANMU, rajinkanlah dirimu mendekatinya sebelum kamu diiringi ke pusara....JANGAN SESEKALI MENOLAK AL-QURAN DAN AS-SUNNAH DALAM KEHIDUPANMU...(hendak baca huraian lebih lanjut,sila baca sepenuhnya info pada page ini)
 Anda seumpama batu-batuan dan pasir.Walaupun hujan selalu turun, namun tidak ada apa-apa perubahan yang berlaku. Batuan tadi tetap kekal sebagai batuan serta tidak menumbuhkan sesuatu yang bermanafaat seperti buah dan sebagainya.

3)golongan yang masuk telinga kanan,keluar telinga kiri
Golongan ini akan memudaratkan dirinya sendiri tanpa dia sedari. Golongan ini walaupun tidak menentang Dakwah Islamiyyah itu contohnya, namun kehadiran mereka juga seolah-olah tidak dirasai oleh masyarakat, kerana mereka menjadi golongan yang tidak ada sensitiviti dan kesedaran untuk membangunkan ummah dengan wasilah Islam yang syumul.Ingatlah,anda boleh komen setiap statement dan nota kami,asalkan komen anda adalah komen motivasi bukannya komen yang bersifat membantah atau komen yang dikategorikan lari dari topik seperti yang telah berlaku sebelum ini.
Anda di ibaratkan seperti air kolam yang bertakung. Keadaan air ini tetap kekal sebagai air dan tidak membuahkan apa-apa hasil yang lain. Apabila hujan turun, air tadi hanyalah akan bertambah, namun tidak ada apa-apa perubahan yang berlaku.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...