Wednesday, 21 December 2011

Cara Pendaftaran Menjadi Ahli Serius Brigade Zameer Fisabilillah Di Akhir Zaman


Alhamdulillah,bersyukur ke hadrat Ilahi kerana limpah dan kurnianya masih memanjangkan usia di kalangan pasukan Brigade Zameer Fisabilillah.Memandangkan lebih 50 hari semenjak pendaftaran keahlian ditutup bulan lepas, pihak pasukan perisikan Brigade Zameer Fisabilillah menerima banyak rayuan dari pelbagai insan yang terdiri dari pelbagai latar belakang ingin MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SERIUS BRIGADE ZAMEER FISABILILLAH. Hasil mesyuarat tergempar Pasukan Perisikan Brigade Zameer Fisabilillah pada 21.12.2011, sukacitanya kami ingin memaklumkan kepada anda semua bahawa pendaftaran keahlian bakal dibuka kembali mulai 22.12.2011(iaitu hari ini). Kepada insan baru yang tidak sempat mendaftar sebagai ahli, anda semua boleh mula mendaftar dengan merujuk pada nota terbaru ini yang telah disiarkan secara rasmi menerusi 3 website kami. Tiada sebarang yuran bulanan keahlian dikenakan. Cuma Brigade Zameer Fisabilillah akan memberi keutamaan hanya kepada insan yang serius dan layak sahaja untuk memasuki akaun-akaun rahsia kami. Untuk melayakkan anda tergolong di kalangan ahli serius ini,sila baca kesemua isian penulisan kami dari awal hingga habis.
Di bawah ini kami terangkan Cara Pendaftaran Menjadi Ahli Serius Brigade Zameer Fisabilillah Di Akhir Zaman Sebelum Menjelangnya Hari Kepupusan Teknologi yang semakin kerap berlaku sejak akhir-akhir ini di seluruh pelusuk dunia. Cara pendaftaran mulai hari ini ada sedikit pembaharuan di mana setiap manusia yang ingin mendaftar, perlu menjawab beberapa soalan kaji selidik milik penuh pasukan perisikan Brigade Zameer Fisabilillah. Tujuan kaji selidik ini wujud untuk mencari bakal ahli serius(kami lebih mementingkan kualiti berbanding kuantiti, Apalah gunanya jika kuantiti banyak tapi KUALITI TIADA? Bagi kami,kuantiti tidak penting sedangkan suatu ketika dulu page kami mencecah 20,000 manusia (dalam masa 3bulan). Kaji selidik akan menguji tahap kerajinan manusia membaca segala maklumat Brigade Zameer Fisabilillah yang terdapat pada dua page facebook kami dan tiga website kami. Tempoh pemprosesan pendaftaran keahlian anda mengambil masa 48 jam atau kemungkinan besar dalam tempoh sebulan lebih. Sekiranya anda tidak menerima sebarang maklum balas menerusi emel  dalam tempoh 48 jam, anda disarankan menghantar sekali lagi butiran pendaftaran ini. Hanya emel yang lengkap beserta butiran yang diperlukan sahaja yang kami akan proses. Sebarang permohonan yang tidak lengkap tidak akan dilayan. Semoga bakal ahli serius tidak mengabaikan masa untuk membaca setiap maklumat dari kami sebelum bergelar ahli serius dan memasuki akaun rahsia kami. Inilah yang dinamakan cara mudah untuk manusia yang sememangnya rajin membaca dan bakal menjadi berat kepada insan yang pemalas membaca. Sekiranya anda tergolong di kalangan yang pemalas membaca atau golongan pendengki, maka lupakanlah niat anda dan sila berada jauh dari zon Brigade Zameer Fisabilillah ini. Kehadiran anda tidak sedikit pun mampu melemahkan kekuatan Pasukan Brigade Zameer Fisabilillah yang telah lama terbina semenjak tahun lalu.

Cara Pendaftaran Menjadi Ahli Serius Brigade Zameer Fisabilillah Di Akhir Zaman Sebelum Menjelangnya Hari Kepupusan Teknologi:

Sila hantarkan 9  butiran di bawah ini ke alamat emel brigadezameerfisabilillah@yahoo.com
1)Nama Penuh Anda
2)Nombor Kad Pengenalan
3)Alamat E-mel
4)Nombor Telefon Bimbit
5)Alamat Rumah
6)Pekerjaan Anda
7)Link Facebook Profile Anda
8) Soalan Kaji Selidik:
        i.            Apakah nama dua fan page Brigade Zameer Fisabilillah di facebook?
      ii.            Senaraikan 3 website milik penuh Brigade Zameer Fisabilillah?
    iii.            Namakan tajuk buku Brigade Zameer Fisabilillah yang pertama?
    iv.            Berapakah jumlah akaun rahsia Pasukan Perisikan Brigade Zameer Fisabilillah?
      v.            Senaraikan dua tajuk Brigade Zameer Fisabilillah yang ditulis (pada bulan oktober 2011) ditujukan khas kepada golongan pendengki terhadap Salam Peringatan Fisabilillah?
    vi.            Selepas anda membeli buku kami, anda secara automatik diserap masuk ke akaun rahsia pertama Brigade Zameer Fisabilillah?(Sila jawab BETUL atau SALAH)
  vii.            Brigade Zameer Fisabilillah turut menyediakan perkhidmatan sms hanya kepada ahli serius Brigade Zameer Fisabilillah?(Sila jawab BETUL atau SALAH)
viii.            Perkara yang paling utama tidak disukai Brigade Zameer Fisabilillah ialah apabila ada di kalangan individu yang sesat(tersilap masuk) cuba bersikap kurang ajar dan pemalas membaca semua maklumat Brigade Zameer Fisabilillah ketika hadir di zon Brigade Zameer Fisabilillah?  (Sila jawab BETUL atau SALAH)

9)Pengakuan Pemohon sebelum menjadi ahli Brigade Zameer Fisabilillah
SAYA MENGAKU BAHAWA SEMUA MAKLUMAT DIATAS ADALAH BENAR BELAKA.Saya bersedia dilucutkan penyertaan sekiranya saya didapati memberi maklumat palsu.Sesungguhnya segala yang saya tuliskan di atas ini adalah benar serta disaksikan oleh malaikat yang sentiasa mencatat amalan di bahu kanan dan kiri saya.Saya akui bahawa saya telah membaca satu nota yang bertajuk "NOTA PENTING UNTUK ANDA BACA SEBELUM LIKE PAGE SALAM PERINGATAN FISABILILLAH"(http://www.facebook.com/note.php?note_id=195500760500626) dan saya telah mengikuti setiap panduan yang diberikan pada nota tersebut.Saya juga telah klik butang LIKE pada segala statement,nota,video,link dari Brigade Zameer Fisabilillah sebagai tanda bahawa saya telah habis melaksanakan tugas membaca dan saya bukan seorang pemalas.Pihak Brigade Zameer Fisabilillah wajib membatalkan permohonan keahlian saya ini sekiranya saya didapati tidak LIKE segala pembentangan Brigade Zameer Fisabilillah.Saya juga berjanji akan menghantar sekali lagi borang penyertaaan ini sekiranya saya tidak mendapat emel maklumbalas dari Brigade Zameer Fisabilillah sepanjang tempoh 48 jam selepas saya menghantar borang penyertaan pertama ini.Sesungguhnya saya kini bertekad dengan sejujurnya bahawa saya akan berjuang menegakkan Islam dan menyebarkan salam peringatan selagi termampu.Semoga ALLAH SWT sentiasa menunjukkan kepada saya jalan yang lurus lagi indah dengan menyertai Brigade Zameer Fisabilillah kerana ahli Brigade Zameer Fisabilillah diajar apa yang tidak diajar kepada bukan ahli Brigade Zameer Fisabilillah.Saya juga sedia maklum bahawa permohonan saya bakal di 'blacklist' dari menyertai Brigade Zameer Fisabilillah sekiranya saya memberi maklumat seperti 'sikap kesyaitanan' dan berpura-pura.

Sila hantarkan 9  butiran ini ke alamat emel brigadezameerfisabilillah@yahoo.com

Sudah lebih 50 hari kami menghentikan penyebaran maklumat kami secara terbuka memandangkan ada di kalangan zionis sedang memerhati pergerakan kami di alam maya semenjak tahun lalu lagi. Namun, kesemua ahli serius BZF seperti biasa tetap menerima maklumat dari kami menerusi akaun rahsia dan perkhidmatan sms. Malangnya zionis, golongan pendengki dan seangkatan mereka itu tidak dapat menerima hakikat bahawa mereka sudah jauh ketinggalan daripada mengikuti jejak BZF di akaun rahsia. Bersesuaian dengan satelit-satelit ciptaan agen dajjal semakin rosak dan jatuh ke bumi, maka kami sukacitanya mengumumkan keahlian pendaftaran Brigade Zameer Fisabilillah di buka kembali hari ini. Untuk pengetahuan umum, sudah dua satelit dilaporkan rosak dan menjunam ke bumi sepanjang tahun 2011. Insya ALLAH ada satu lagi satelit akan menjunam ke bumi pada bulan januari 2012. Anda tidak percaya? Segala maklumat yang kami bentangkan sama ada secara umum atau secara rahsia sentiasa AWAL DAN TERPANTAS. Lebih mengujakan, tiada satu pun maklumat-maklumat Brigade Zameer Fisabilillah itu palsu. Maka sebab itulah, semakin ramai yang mula menyedari betapa pentingnya menjadi ahli serius Brigade Zameer Fisabilillah. Satu pesanan kami, untuk memudahkan anda menyedari betapa pentingnya menjadi ahli serius Brigade Zameer Fisabilillah, maka anda perlulah menjadi seorang yang rajin membaca segala maklumat Brigade Zameer Fisabilillah dari awal hingga akhir supaya anda tidak terus ketinggalan selamanya.

Brigade Zameer Fisabilillah sentiasa hadir setiap waktu memberi peringatan,
Peringatan kami diiringi setiap maklumat penuh debaran dan kejutan,
Lebih ribuan manusia mengenali kami di setiap negeri dari Sabah hingga Kelantan,
Penulisan buku dan perkhidmatan sms dari kami kepada ahli serius satu kelebihan dan kenikmatan,
Disusuli penyerapan ke akaun rahsia kami penerus riwayat sambungan ilmu umpama sebuah jambatan,
Sehingga ada yang mula menyahut salam peringatan kami dan menyebarkannya bahawa kami ayam tambatan,
Maka terhasillah ahli Brigade Zameer Fisabilillah yang berkualiti tersusun dalam satu ikatan,
Ilmu yang tersemat di dada menjadi panduan menentang sebarang anasir kejahatan,
Walaupun musuh kami ada segelintir pendengki hadir bersikap seperti manusia dirasuk syaitan,
Padahal golongan pendengki itu tidaklah ramai pengikut kerana niat mereka salah sukatan,
Komen golongan pendengki itu umpama mewarisi otak budak-budak belum berkhatan,
Atau memang pendengki tidak faham bahasa dan pemalas membaca kerana datang dari hutan?
Bukankah diam itu lebih baik daripada bersikap kurang ajar menentang salam peringatan???
Renung-renungkanlah!!!

Sudah bersiap sediakah anda untuk menerima ilmu dari kami???Semestinya anda semua tidak bersiap sedia,maka kami hanya hujah sedikit sahaja pada anda semua dan selebihnya bakal dibentangkan kepada ahli Brigade Zameer Fisabilillah yang serius sahaja melalui akaun rahsia yang tidak diketahui oleh kebanyakan di kalangan anda semua. Ingatlah,setiap panduan yang kami jelaskan bakal menjadi SENANG bagi insan yang diizinkan ALLAH mendekati Islam TETAPI bakal menjadi SUKAR bagi mereka yang terus leka berhibur di duniawi dajjal.
Anda disarankan membaca setiap nota kami supaya anda lebih mudah memahami,sila klik pautan website di bawah:
http://www.facebook.com/notes/salam-peringatan-fisabilillah/nota-penting-untuk-anda-baca-sebelum-like-page-salam-peringatan-fisabilillah/195500760500626

Anda disarankan membaca satu maklumat tambahan dari kami yang bertajuk 'Nasihat Brigade Zameer Fisabilillah kepada semua sebelum menuntut ilmu RAHSIA' supaya anda lebih mudah memahami,sila klik pautan website di bawah:
http://www.facebook.com/note.php?note_id=242670269076488

Sudah bersiapsediakah anda untuk menerima kenyataan bahawa teknologi ciptaan agen dajjal SEMAKIN TIBA KE PENGAKHIRANNYA?Kawasan sekitar negara Amerika Syarikat,India,Kanada,Iceland,Pakistan,Scotland,Philadelphia dan negara lain kini dilanda hujan lebat dan banjir yang teruk.Gunung Berapi Katla di Iceland hanya menanti masa sahaja untuk meletus setelah 93 tahun mendiamkan diri dan kali terakhir meletus pada tahun 1918.
Pada 12.7.2011,kita sekali lagi dikejutkan dengan gempa bumi 3.7 magnitud menggegarkan Kinabatangan,Sabah jam 10.28pagi.Kata-kata Brigade Zameer Fisabilillah 2 hari lalu tanpa di duga terbukti kini.Kami sekali lagi berjaya menangkis hujahan golongan munafik di luar sana yg berkata ‘TANAH NUSANTARA KONONNYA SELAMAT’. Bagi kami,MEREKA ITU CUBA MEMBAWA AJARAN SESAT KEPADA ANDA SEMUA.Selamatkan diri anda semua dari terpengaruh dengan idealogi mereka!ALLAHUAKBAR

Biarkan orang lain dalam kegelapan,terpesona atau cemas melihat sesuatu kejadian berlaku,bagi orang yang bijaksana hanya diterima dengan senyuman kerana dengan ilmunya dia mengetahui bahawa hal yang bakal berlaku pasti tetap akan berlaku dengan kekuasaanNYA.
Adakah anda semua ternanti-nanti pendedahan maklumat dari kami pada hari yang seterusnya?ATAU anda sekadar membaca kemudian umpama masuk telinga kanan keluar telinga kiri?Perlu diingatkan kepada semua,kebanyakan maklumat rahsia tidak kami dedahkan secara umum&maklumat tersebut kami abadikan di dalam buku kami dan hanya khas untuk ahli Brigade Zameer Fisabilillah yang serius & ingin membacanya sahaja layak kami berikan.
Masihkah anda semua ingat? Page kami dulu dalam tempoh sebulan pertama sudah mencecah melebihi 10,000 orang LIKE? Sudah tentu jika kami inginkan sedemikian,kami buatkan perkara yg sama seperti pada page ini....TETAPI kami TIDAK MAHU,MALAHAN KAMI TIDAK HAIRAN jika setiap sebulan ada 10,000 orang LIKE..BAGI KAMI,TIADA GUNANYA KUANTITI SEKIRANYA KEHADIRAN ANDA SEMUA DI SINI TIADA KUALITI&ANDA BERSIKAP KURANG AJAR DGN KAMI
Mengapa ANDA malas menyebarkan maklumat kami,menyarankan masyarakat sekeliling anda menjadi ahli Brigade Zameer Fisabilillah&menyarankan mereka membaca isian buku kami? Ingatlah,sekiranya anda tidak menyebarkannya,kami tidak rugi sesuatu pun,TETAPI ANDALAH YANG SEBENARNYA RUGI...SUATU HARI NANTI MEREKA AKAN TAHU JUGA MAKLUMAT KAMI cuma kemungkinan ketika itu mereka sudah terlewat 4 tahun & jauh ketinggalan ke belakang!
Waktu yang anda semua cuba meminta tanpa anda sedari semakin hampir,paling mengejutkan ialah KAJIAN KAMI SEMAKIN TERBUKTI DAN TIADA SATU PUN KATA-KATA KAMI PALSU.Kami abadikannya di dalam buku dan hanya layak dibaca oleh ahli Brigade Zameer Fisabilillah.Sesiapa yg sudah membacanya,sudah tentu anda mendapat satu pemikiran baru yang amat mustahil difikirkan oleh orang lain. Hanya insan tertentu yang ditakdirkan ALLAH SWT sahaja yang bakal merasai kelainannya setelah menjadi ahli Brigade Zameer Fisabilillah.Ahli diajar apa yang tidak diketahui oleh kebanyakan masyarakat di sekeliling anda KERANA mereka semua sudah dibuai nikmat duniawi dajjal sehingga mereka terlupa tujuan kehidupan mereka sebenar di dunia ini.
Sudah tiba masanya ANDA menyesali kesilapan lalu kemudian segera menjadi ahli Brigade Zameer Fisabilillah.Sudah tiba masanya ulamak&pemimpin sekular duduk bersama kami serta MENGHARGAI MAKLUMAT KAMI SEBELUM TIBA HARI PENYESALAN BAGI MEREKA.Sekiranya mereka masih berdegil,HARI YANG TIDAK MEREKA SANGKA BAKAL MENJELMA TIDAK LAMA LAGI.Sudahkah anda mengajak mereka membaca maklumat kami? Mengapa anda masih melengahkannya?
Kami dedahkan maklumat yang tidak didedahkan di kaca tv anda, maklumat yang tidak disiarkan di dada akhbar anda...Dunia sudah akhir zaman,jangan lepaskan peluang untuk anda mengetahuinya dengan lebih banyak pendedahan yang bakal kami lakukan.
Kami ceritakan kepada anda satu cerita yang jarang diberitahu oleh guru anda semasa di bangku sekolah,amat jarang diberitahu oleh pensyarah anda semasa di IPT,amat jarang diberitahu oleh ustaz/ustazah yang anda kenali,amat jarang dikaji oleh ulamak di sekeliling anda…..
Anda bakal menyesal sekiranya terlewat mendaftar sebagai ahli Brigade Zameer Fisabilillah...Penyesalan anda telah pun berlaku tahun lepas dan terlalu banyak maklumat rahsia yang kami dedahkan di internet telah digodam oleh zionis dan sekutunya kerana mereka dalam ketakutan di saat kami bongkarkan rahsia-rahsia tersebut. Cara mendaftar ahli Brigade Zameer Fisabilillah?Sila klik pautan website ini https://www.facebook.com/note.php?note_id=187952674588768

Sila ikuti 2 page terbaru kami pada tahun ini di Facebook:
https://www.facebook.com/pages/Salam-Peringatan-Fisabilillah/187949327922436
https://www.facebook.com/pages/Ilmu-Akhir-Zaman/242395085770673

Lebih banyak video yang kami bekukan daripada muncul di Youtube,layari video tambahan kami di
https://www.facebook.com/pages/Salam-Peringatan-Fisabilillah/187949327922436?sk=app_2392950137

Sudah tiba masanya kami mencipta satu sistem khas yang memudahkan anda mendapat maklumat bermanfaat dari kami sekiranya facebook kami di tutup oleh zionis dan sekutunya yang banyak kutu syaitan atau laman web kami di godam oleh golongan yang memendam rasa dendam,hasad dengki,suka memfitnah dan munafik.Apakah sistem tersebut?Mahukah anda mengetahuinya? Kami memperkenalkan kepada anda,sistem perkhidmatan sms dari kami. Dapatkan maklumat hanya di hujung jari anda,Jadilah orang pertama menerima berita terkini setiap hari Brigade Zameer Fisabilillah!Langganilah segera,dunia sudah akhir zaman….
Sekiranya anda menganggap kami cuba menipu anda,teruskanlah menanti disini dan biarkanlah masa berlalu pergi.Anda akan merasai kelainannya dan anggapan anda itu 100% meleset sama sekali kerana apa yang kami katakan kini bukannya satu penipuan dan omong kosong.Anda juga akan rasa terkejut apabila mendapat tahu bahawa ilmu yang kami sebarkan jauh lebih berharga dari rokok@peralatan mekap anda yang bernilai puluhan ringgit,jauh lebih bernilai dari telefon bimbit milik anda yang bernilai ratusan ringgit,jauh lebih berbeza dari televisyen plasma anda yang bernilai ribuan ringgit,jauh lebih bermanfaat berbanding harga kenderaan anda yang bernilai puluhan ribu ringgit,jauh lebih penting berbanding harga rumah anda yang bernilai ratusan ribu ringgit….Renung-renungkanlah
AMARAN!!!Jangan LIKE page ini sekiranya anda seorang yang malas membaca…SILA LAYARI WEBSITE DAN BACA
http://www.facebook.com/notes/salam-peringatan-fisabilillah/nota-penting-untuk-anda-baca-sebelum-like-page-salam-peringatan-fisabilillah/195500760500626
http://www.facebook.com/notes/ilmu-akhir-zaman/nasihat-brigade-zameer-fisabilillah-kepada-semua-sebelum-menuntut-ilmu-rahsia/242670269076488 
###Salam Peringatan dari Brigade Zameer Fisabilillah###
PERHATIAN!!!Anda DIGALAKKAN membaca setiap maklumat yang kami berikan SEJAK DULU HINGGA KINI supaya anda lebih mudah memahami,Anda juga TIDAK DIGALAKKAN hadir ke sini jika berniat GALAK sekadar mahu MENGALAK komen jijik mengejar populariti. Buruk padahnya sekiranya anda mengganggu kententeraman insan yang sudah lama menetap di zon Brigade Zameer Fisabilillah.

###Salam Peringatan dari Brigade Zameer Fisabilillah###
###Sila klik butang SHARE di bawah untuk share maklumat ini bersama rakan-rakan anda, apalah gunanya jika anda mendapat maklumat bermanfaat ini tetapi anda terlupa untuk menyebarkannya kepada orang ramai###
##Sila klik butang LIKE pada segala statement,nota,gambar,video,link dari Brigade Zameer Fisabilillah sebagai tanda bahawa anda telah habis melaksanakan tugas membaca dan bukti bahawa anda bukan seorang pemalas##
###ANDA HANYA DIBENARKAN POST LINK ASAL SAHAJA,DENGAN MENGEKALKAN LINK ASAL MILIK KAMI... ANDA HANYA DIBENARKAN KLIK BUTANG SHARE atau LETAKKAN LINK ASAL SUMBER SAHAJA sekiranya ingin mendedahkan maklumat ini.ANDA DILARANG MENGAMBIL MAKLUMAT KAMI DAN MELETAKKAN DI PAGE anda seumpama anda yang mencipta maklumat itu.Ingatlah,malaikat sedang memerhati dan mencatat amalan anda sekiranya anda melanggar syarat kami!###

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...