Monday, 26 December 2011

Turunnya Salji Semakin Luarbiasa Di Akhir Zaman, Petanda Kemunculan Imam Mahadi Semakin Terbukti....Apakah makna TIMUR?

Alhamdulillah, dengan keizinannya telah memanjangkan umur di kalangan Pasukan Perisikan Brigade Zameer Fisabilillah untuk hadir sekali di alam maya ini untuk menyebarkan peringatan dan nasihat bermanfaat kepada seluruh umat manusia,insyaAllah. Kami luahkan satu lagi isian maklumat kami mengenai kaitan turunnya salji dan kedatangan Imam Mahadi. Masihkah anda semua ingat satu nota bermanfaat dari kami yang telah kami bentangkan pada 13.6.2011? Nota yang bertajuk ‘Dulu Kemarau Kini Dihujani Salji=Petanda Kedatangan Imam Mahadi’. Bukan sahaja nota ini yang telah kami bentangkan tetapi masih banyak lagi maklumat yang perlu kami asingkan serta hanya layak dibaca di kalangan ahli serius Brigade Zameer Fisabilillah di akaun rahsia kedua. Segala hasil pembentangan kami semenjak tahun-tahun lalu,telah berjaya meyakinkan umat islam untuk lebih mengenali maklumat-maklumat dari Brigade Zameer Fisabilillah dengan lebih mendalam lagi. Maka kami menerima banyak soalan di akaun rahsia kedua bertanyakan pelbagai isu dan meminta pendapat dari kami.Saudara-saudari yang beragama islam sekalian, hadis sahih yang telah kami ceritakan di dalam nota kami pada 6 bulan lalu akan kami detailkan lebih sedikit untuk bacaan anda pada hari ini.Nabi Muhammad pernah berkata:
"Jika kamu semua melihat PANJI-PANJI HITAM datang dari arah Khurasan,maka sambutlah mereka walaupun kamu terpaksa merangkak di atas salji. Sesungguhnya di tengah-tengah panji-panji itu ada Khalifah Allah yang mendapat petunjuk iaitu Al-Mahdi.[Hadis Riwayat Ibnu Majah dan Al-Hakim: Sahih menurut syarat Al-Bukhari dan Muslim serta direstui Adz-Dzahab]

Dari Sauban RA katanya bahawa Rasulullah SAW pernah bersabda,“Panji-panji Hitam akan datang dari arah Timur, hati mereka bagaikan kepingan-kepingan besi. Sesiapa yang mendengar mengenai mereka, datangilah mereka walaupun terpaksa merangkak di atas salji.” 

Apakah makna TIMUR?
Sebenarnya saudara-saudari sekalian,anda semua telah ditipu sekiranya anda percaya kata-kata segelintir individu yang kononnya mengatakan bahawa TIMUR yang dimaksudkan ialah Malaysia,Indonesia dan tanah nusantara. Maka Brigade Zameer Fisabilillah sekali lagi hadir memberi hujah yang dapat mengeluarkan anda dari kepompong penipuan itu. Harus diingatkan bahawa untuk berjaya keluar dari kepompong penipuan itu, segalanya terletak di atas usaha anda sendiri. Apalah gunanya jika anda membaca segala penulisan Brigade Zameer Fisabilillah tetapi anda umpama membaca sekadar sedikit ayat dan tidak kesemuanya???

Ada juga segelintir pihak yang mengatakan Tanah Nusantara ini selamat. Mengapa mereka mengatakan demikian? Hanya minda yang berfikiran cetek yang membuat tafsiran kolot. Jika anda perhatikan,tiada sesiapa pun yang dapat lari dari azab Allah SWT. Sedangkan firman Allah SWT di dalam Al-Quran bahawa dunia ini akan hancur dan tiada sesiapa pun yang akan selamat.

Firman Allah SWT di dalam Al-Quran yang bermaksud: Dan berkatalah pula orang beriman itu: "Wahai kaumku! Turutlah (nasihatku), aku akan menunjukkan kepada kamu jalan yang benar. "Wahai kaumku! Sesungguhnya kehidupan dunia ini hanyalah kesenangan (untuk sementara waktu sahaja), dan sesungguhnya hari akhirat itulah sahaja negeri yang kekal. [Surah Ghaffir,ayat 38-39]

Jika kita membaca ayat Al-Quran ini,sudah tentu kita tertanya-tanya adakah orang yang mengatakan Tanah Nusantara itu selamat telah menjatuhkan dia bersikap laknat terhadap Allah SWT kerana mengatakan tanah nusantara selamat sedangkan Allah SWT telah berkata bahawa kehidupan di dunia ini hanyalah sementara dan kehidupan akhirat sahaja kekal.


Perhatikan dua hadis di atas dan cuba lihat ayat ini,
PANJI-PANJI HITAM datang dari arah Khurasan?
Panji-panji Hitam akan datang dari arah Timur?
Khurasan?
Timur?
Khurasan=Timur?
Khurasan itu terletak di Tanah Arab?
Timur itu turut terletak di Tanah Arab?
Khurasan dan Timur ialah berada di Tanah Arab?
Ya,tepat sekali.....

Untuk pengetahuan anda semua juga, timur yang dimaksudkan pada dua hadis di atas sebenarnya bukanlah tanah nusantara yang dikatakan oleh golongan penipu itu. Pasukan Perisikan Brigade Zameer Fisabilillah ingin membawa anda membaca ayat Al-Quran ini untuk mencari makna TIMUR yang sebenar.

Firman Allah SWT di dalam Al-Quran yang bermaksud: Dan bacakanlah (wahai Muhammad) di dalam Kitab Al-Quran ini perihal Maryam, ketika dia memencilkan diri dari keluarganya di sebuah tempat sebelah timur.[Surah Maryam, ayat 16]

Anda tahu dimanakah Maryam menetap? di sebuah tempat sebelah timur iaitu di Tanah Arab bukannya di Tanah Nusantara,sudah fahamkah belum? Semua soalan yang kita tertanya-tanya telah dijawab di dalam Al-Quran sejak 1400 tahun lalu lagi. Seandainya anda tidak membaca Al-Quran dan membaca tafsirannya,maka sudah tentu anda semua sesuka hati mengatakan timur itu ialah Tanah Nusantara sedangkan timur yang sebenar ialah Tanah Arab atau sering digelar Timur Tengah.

Ada satu lagi huraian kami yang turut menyokong bahawa makna TIMUR itu ialah TIMUR TENGAH,bukannya TANAH Nusantara. Kepada semua ahli serius Brigade Zameer Fisabilillah yang telah berjaya memasuki akaun rahsia kedua Brigade Zameer Fisabilillah,sila lihat muka surat 319 pada buku kedua terbaru keluaran Brigade Zameer Fisabilillah, kami telah hujahkan mengenai makna TIMUR itu.Kesimpulannya, Brigade Zameer Fisabilillah sentiasa menolak dakwaan kolot segelintir pihak yang mengatakan Imam Mahadi ada di Tanah Nusantara sedangkan ayat Al-Quran dan hadis telah menerangkan bahawa TIMUR yang dimaksudkan ialah TIMUR TENGAH, bukannya Tanah nusantara.

 

Turunnya Salji Semakin Luarbiasa Di Akhir Zaman


Cuaca luarbiasa turut berlaku di Amerika yang telah mengakibatkan 1000 orang mati sepanjang tahun 2011 dan jumlah kerosakan dianggarkan $52 bilion di mana pada tahun 2011 merupakan cuaca luarbiasa yang belum pernah dialami semenjak tahun 1970. Cuaca yang ekstrem ini turut melanda Lapangan Terbang Perth,Australia pada awal bulan disember 2011 turut mengakibatkan semua aktiviti penerbangan dibatalkan serta-merta.Selain itu turut mengakibatkan banyak pengguna komuter terkandas,kapal terbang tersangkut di landasan,lebih 12000 rumah terputus bekalan elektrik dan mengakibatkan banyak lampu isyarat tidak berfungsi di jalan raya. Salah seorang kapten kapal terbang di Lapangan Terbang Perth ketika ditemubual berkata bahawa sudah 30 tahun dia bekerja di lapangan terbang ini tetapi masih belum pernah melihat kejadian ekstrem yang baru pertama kali berlaku tahun 2011.

Ribut Yukon turut melanda Kanada dengan membawa angin kuat dan fenomena salji turun secara tiba-tiba berlaku.Pada 5.12.2011, seluruh penduduk di Burwash Landing mengalami peningkatan suhu ke paras 14 darjah celcius sekaligus merupakan cuaca paling panas bagi komuniti penduduk sekitar Kluane Lake dan Haines Junction.Angit kuat itu menyebabkan ribuan rumah mengalami kerosakan bumbung,aktiviti penerbangan dibatalkan dan puluhan pokok tumbang. Kemudian hanya dalam beberapa minit sahaja, suhu jatuh merundum disusuli salji turun secara tiba-tiba. Hasil kajian Brigade Zameer Fisabilillah, fenomena salji turun secara tiba-tiba ini adalah hasil tindak balas suhu panas bergabung dengan air sungai di sekeliling lalu menghasilkan turunnya salji secara mengejut hanya dalam masa beberapa minit sahaja.
 
Muslimin dan muslimat sekalian,TAHUKAH ANDA bahawa fenomena turunnya salji dengan lebatnya ini turut mengakibatkan sebuah kereta tertimbus jauh di dalam salji selama hampir dua hari dan diselamatkan oleh pasukan penyelamat. Kejadian ini baru sahaja berlaku pada minggu ketiga bulan disember 2011.Pasukan penyelamat terpaksa menggali salji sedalam empat kaki bagi menyelamatkan keluarga Higgins, di mana kenderaan GMC Yukon 2003 mereka terbabas ke tepi lebuh raya di kawasan terpencil di New Mexico apabila ribut salji melanda kawasan itu, memerangkap mereka dalam kenderaan itu. Pasukan penyelamat menemui David dan Yvonne Higgins dari Texas, serta anak perempuan mereka berusia lima tahun, Hannah, dalam keadaan lesu dan saling berpelukan antara satu sama lain di lebuh raya 56 AS dekat Springer. Higgins, 48, berkata, dia dan isterinya mengalami pneumonia tetapi anak perempuannya dalam keadaan baik. Keluarga itu yang meninggalkan kediaman mereka Ahad lalu untuk percutian ski pra-Krismas di pusat peranginan Angel Fire di New Mexico, mula menempuh cuaca buruk sebaik saja mereka memasuki New Mexico.

Kami iringi nota ini dengan dua buah gambar. Gambar yang pertama berjaya diambil di kalangan Pasukan Perisikan Brigade Zameer Fisabilillah yang jelas menunjukkan bahawa tentera Fisabilillah sedang bersiap sedia menentang kafir laknat ketika cuaca bersalji. Tentera Fisabilillah memegang senjata teknologi agen dajjal kerana mereka turut mengetahui bahawa ketika era Imam Mahadi yang semakin hampir menjelma,kesemua tentera Fisabilillah akan menggunakan pedang,tombak,kekuatan seni pertahanan diri,memanah dan lain-lain demi menentang musuh kafir laknat.Gambar kedua memaparkan kemusnahan hampir seluruh teknologi ciptaan agen dajjal yang semakin memuncak musnah semenjak kebelakangan ini.

Sebenarnya, ada banyak lagi kisah-kisah luarbiasa yang tidak dapat kami bentangkan secara terbuka memandangkan zionis dan kafir laknat sedang memerhati gerak-geri kami di alam maya. Maka sebab itulah kami wujudkan akaun rahsia kedua untuk memastikan bahawa ilmu yang kami turunkan kepada semua ahli serius Brigade Zameer Fisabilillah berjalan lancar tanpa sebarang gangguan oleh zionis,kafir laknat, munafik, golongan pemalas dan golongan pendengki.Semoga segala cerita yang kami bawakan ini dapat menyedarkan anda semua kerana SEGALA MAKLUMAT yang kami ceritakan sentiasa MENDAHULUI MASA.Ini bukannya khayalan kerana bukti kehadiran Imam Mahadi semakin tiba masanya di akhir zaman.Kepada semua ahli serius Brigade Zameer Fisabilillah yang kini berada di akaun rahsia kedua kami, ada berita yang lebih mengejutkan daripada ini yang ingin kami beritahu kepada anda semua petang ini di akaun rahsia kedua memandangkan para ahli serius terdiri di kalangan insan yang rajin membaca segala maklumat kami dari awal hingga akhir,harap maklum.

Cukuplah sekadar sini sahaja maklumat yang dapat kami khabarkan kepada anda semua, kami tidak mahu berbicara dengan panjang lebar lagi kerana setiap maklumat yang kami ceritakan kepada anda,sudah tentu mengejutkan anda dari lamunan tidur duniawi.Akhir kata dari kami,persiapkan diri anda dengan bekalan yang mencukupi menuju ke akhirat.

Brigade Zameer Fisabilillah sentiasa hadir setiap waktu memberi peringatan,
Peringatan kami diiringi setiap maklumat penuh debaran dan kejutan,
Lebih ribuan manusia mengenali kami di setiap negeri dari Sabah hingga Kelantan,
Penulisan buku dan perkhidmatan sms dari kami kepada ahli serius satu kelebihan dan kenikmatan,
Disusuli penyerapan ke akaun rahsia kami penerus riwayat sambungan ilmu umpama sebuah jambatan,
Sehingga ada yang mula menyahut salam peringatan kami dan menyebarkannya bahawa kami ayam tambatan,
Maka terhasillah ahli Brigade Zameer Fisabilillah yang berkualiti tersusun dalam satu ikatan,
Ilmu yang tersemat di dada menjadi panduan menentang sebarang anasir kejahatan,
Walaupun musuh kami ada segelintir pendengki hadir bersikap seperti manusia dirasuk syaitan,
Padahal golongan pendengki itu tidaklah ramai pengikut kerana niat mereka salah sukatan,
Komen golongan pendengki itu umpama mewarisi otak budak-budak belum berkhatan,
Atau memang pendengki tidak faham bahasa dan pemalas membaca kerana datang dari hutan?
Bukankah diam itu lebih baik daripada bersikap kurang ajar menentang salam peringatan???
Renung-renungkanlah!!!

Artikel ini ditulis khas untuk tatapan umum dengan kerjasama website Brigade Zameer Fisabilillah.
Sumber maklumat dan hasil rujukan serta kajian dari Pasukan Perisikan Brigade Zameer Fisabilillah
www.salamperingatanfisabilillah.blogspot.com
www.brigadezameerfisabilillah.blogspot.com
www.ilmuakhirzaman.blogspot.com
###Salam Peringatan dari Brigade Zameer Fisabilillah###

Kami dedahkan maklumat yang tidak didedahkan di kaca tv anda, maklumat yang tidak disiarkan di dada akhbar anda...Dunia sudah akhir zaman,jangan lepaskan peluang untuk anda mengetahuinya dengan lebih banyak pendedahan yang bakal kami lakukan.
Kami ceritakan kepada anda satu cerita yang jarang diberitahu oleh guru anda semasa di bangku sekolah,amat jarang diberitahu oleh pensyarah anda semasa di IPT,amat jarang diberitahu oleh ustaz/ustazah yang anda kenali,amat jarang dikaji oleh ulamak di sekeliling anda…..

Berita dari Pasukan Perisikan Brigade Zameer Fisabilillah sentiasa terawal berbanding media massa anda.Berita dan maklumat dari Pasukan Perisikan Brigade Zameer Fisabilillah sentiasa BERKUALITI kerana maklumat yang kami dedahkan, memakan masa 3 tahun lebih baru disiarkan didada akhbar anda. Jika berita yang anda dengar dari kami pada tahun 2011,kemungkinan tahun 2014 baru disiarkan di dada akhbar…Itu pun belum tentu lagi syarikat akhbar anda dapat menyiarkannya kerana kemungkinan bakal tenggelam di telan bumi kesan impak besar yang dinanti-nantikan oleh anda (terutama kepada sesiapa yang tidak mengikut suruhan ALLAH SWT) pada tahun 2011,2012 dan 2013.

Anda bakal menyesal sekiranya terlewat mendaftar sebagai ahli Brigade Zameer Fisabilillah...Penyesalan anda telah pun berlaku tahun lepas dan terlalu banyak maklumat rahsia yang kami dedahkan di internet telah digodam oleh zionis dan sekutunya kerana mereka dalam ketakutan di saat kami bongkarkan rahsia-rahsia tersebut. Hasil mesyuarat tergempar Pasukan Perisikan Brigade Zameer Fisabilillah pada 21.12.2011, sukacitanya kami ingin memaklumkan kepada anda semua bahawa pendaftaran keahlian dibuka kembali mulai 22.12.2011.Cara Pendaftaran Menjadi Ahli Serius Brigade Zameer Fisabilillah Di Akhir Zaman? Sila klik dan baca http://www.brigadezameerfisabilillah.blogspot.com/2011/12/cara-pendaftaran-menjadi-ahli-serius.html

Sudah bersiapsediakah anda untuk menerima kenyataan bahawa teknologi ciptaan agen dajjal SEMAKIN TIBA KE PENGAKHIRANNYA?Kawasan sekitar negara Amerika Syarikat,India,Kanada,Iceland,Pakistan,Scotland,Philadelphia dan negara lain kini dilanda hujan lebat dan banjir yang teruk.Gunung Berapi Katla di Iceland hanya menanti masa sahaja untuk meletus setelah 93 tahun mendiamkan diri dan kali terakhir meletus pada tahun 1918.

Pada 12.7.2011,kita sekali lagi dikejutkan dengan gempa bumi 3.7 magnitud menggegarkan Kinabatangan,Sabah jam 10.28pagi. Kata-kata Brigade Zameer Fisabilillah 2 hari lalu tanpa di duga terbukti kini.Kami sekali lagi berjaya menangkis hujahan golongan munafik di luar sana yg berkata ‘TANAH NUSANTARA KONONNYA SELAMAT’. Bagi kami,MEREKA ITU CUBA MEMBAWA AJARAN SESAT KEPADA ANDA SEMUA.Selamatkan diri anda semua dari terpengaruh dengan idealogi mereka!ALLAHUAKBAR

Biarkan orang lain dalam kegelapan,terpesona atau cemas melihat sesuatu kejadian berlaku,bagi orang yang bijaksana hanya diterima dengan senyuman kerana dengan ilmunya dia mengetahui bahawa hal yang bakal berlaku pasti tetap akan berlaku dengan kekuasaanNYA.

Adakah anda semua ternanti-nanti pendedahan maklumat dari kami pada hari yang seterusnya?ATAU anda sekadar membaca kemudian umpama masuk telinga kanan keluar telinga kiri?Perlu diingatkan kepada semua,kebanyakan maklumat rahsia tidak kami dedahkan secara umum&maklumat tersebut kami abadikan di dalam buku kami dan hanya khas untuk ahli Brigade Zameer Fisabilillah yang serius & ingin membacanya sahaja layak kami berikan.

Masihkah anda semua ingat? Page kami dulu dalam tempoh sebulan pertama sudah mencecah melebihi 10,000 orang LIKE? Sudah tentu jika kami inginkan sedemikian,kami buatkan perkara yg sama seperti pada page ini....TETAPI kami TIDAK MAHU,MALAHAN KAMI TIDAK HAIRAN jika setiap sebulan ada 10,000 orang LIKE..BAGI KAMI,TIADA GUNANYA KUANTITI SEKIRANYA KEHADIRAN ANDA SEMUA DI SINI TIADA KUALITI&ANDA BERSIKAP KURANG AJAR DGN KAMI

Mengapa ANDA malas menyebarkan maklumat kami,menyarankan masyarakat sekeliling anda menjadi ahli Brigade Zameer Fisabilillah&menyarankan mereka membaca isian buku kami? Ingatlah,sekiranya anda tidak menyebarkannya,kami tidak rugi sesuatu pun,TETAPI ANDALAH YANG SEBENARNYA RUGI...SUATU HARI NANTI MEREKA AKAN TAHU JUGA MAKLUMAT KAMI cuma kemungkinan ketika itu mereka sudah terlewat 4 tahun & jauh ketinggalan ke belakang!

Waktu yang anda semua cuba meminta tanpa anda sedari semakin hampir,paling mengejutkan ialah KAJIAN KAMI SEMAKIN TERBUKTI DAN TIADA SATU PUN KATA-KATA KAMI PALSU.Kami abadikannya di dalam buku dan hanya layak dibaca oleh ahli Brigade Zameer Fisabilillah.Sesiapa yg sudah membacanya,sudah tentu anda mendapat satu pemikiran baru yang amat mustahil difikirkan oleh orang lain. Hanya insan tertentu yang ditakdirkan ALLAH SWT sahaja yang bakal merasai kelainannya setelah menjadi ahli Brigade Zameer Fisabilillah.Ahli diajar apa yang tidak diketahui oleh kebanyakan masyarakat di sekeliling anda KERANA mereka semua sudah dibuai nikmat duniawi dajjal sehingga mereka terlupa tujuan kehidupan mereka sebenar di dunia ini.

Sudah tiba masanya ANDA menyesali kesilapan lalu kemudian segera menjadi ahli Brigade Zameer Fisabilillah.Sudah tiba masanya ulamak&pemimpin sekular duduk bersama kami serta MENGHARGAI MAKLUMAT KAMI SEBELUM TIBA HARI PENYESALAN BAGI MEREKA.Sekiranya mereka masih berdegil,HARI YANG TIDAK MEREKA SANGKA BAKAL MENJELMA TIDAK LAMA LAGI.Sudahkah anda mengajak mereka membaca maklumat kami? Mengapa anda masih melengahkannya?

Sila ikuti 2 page terbaru kami pada tahun ini di Facebook:
https://www.facebook.com/pages/Salam-Peringatan-Fisabilillah/187949327922436
https://www.facebook.com/pages/Ilmu-Akhir-Zaman/242395085770673
Lebih banyak video yang kami bekukan daripada muncul di Youtube,layari video tambahan kami di
https://www.facebook.com/pages/Salam-Peringatan-Fisabilillah/187949327922436?sk=app_2392950137

Sudah tiba masanya kami mencipta satu sistem khas yang memudahkan anda mendapat maklumat bermanfaat dari kami sekiranya facebook kami di tutup oleh zionis dan sekutunya yang banyak kutu syaitan atau laman web kami di godam oleh golongan yang memendam rasa dendam,hasad dengki,suka memfitnah dan munafik.Apakah sistem tersebut?Mahukah anda mengetahuinya? Kami memperkenalkan kepada anda,sistem perkhidmatan sms dari kami. Dapatkan maklumat hanya di hujung jari anda,Jadilah orang pertama menerima berita terkini setiap hari Brigade Zameer Fisabilillah!Langganilah segera,dunia sudah akhir zaman….

Sekiranya anda menganggap kami cuba menipu anda,teruskanlah menanti disini dan biarkanlah masa berlalu pergi.Anda akan merasai kelainannya dan anggapan anda itu 100% meleset sama sekali kerana apa yang kami katakan kini bukannya satu penipuan dan omong kosong.Anda juga akan rasa terkejut apabila mendapat tahu bahawa ilmu yang kami sebarkan jauh lebih berharga dari rokok@peralatan mekap anda yang bernilai puluhan ringgit,jauh lebih bernilai dari telefon bimbit milik anda yang bernilai ratusan ringgit,jauh lebih berbeza dari televisyen plasma anda yang bernilai ribuan ringgit,jauh lebih bermanfaat berbanding harga kenderaan anda yang bernilai puluhan ribu ringgit,jauh lebih penting berbanding harga rumah anda yang bernilai ratusan ribu ringgit….Renung-renungkanlah

AMARAN!!!Jangan LIKE page ini sekiranya anda seorang yang malas membaca…SILA LAYARI WEBSITE DAN BACA
http://www.facebook.com/notes/salam-peringatan-fisabilillah/nota-penting-untuk-anda-baca-sebelum-like-page-salam-peringatan-fisabilillah/195500760500626
http://www.facebook.com/notes/ilmu-akhir-zaman/nasihat-brigade-zameer-fisabilillah-kepada-semua-sebelum-menuntut-ilmu-rahsia/242670269076488 

Group 'Unit Khas Brigade Zameer Fisabilillah' ditubuhkan bertujuan sebagai langkah persediaan kedua sekiranya page asal kami ini di delete oleh Zionis.Anda digalakkan mengajak seramai mungkin rakan-rakan anda menyertai unit khas Brigade Zameer Fisabilillah dan mengikuti maklumat terkini dari kami pada page "Salam Peringatan Fisabilillah" dan "Ilmu Akhir Zaman" setiap hari/minggu/bulan....Sila layari pautan website http://www.facebook.com/groups/121936451231137

###Salam Peringatan dari Brigade Zameer Fisabilillah###
###Sila klik butang SHARE di bawah untuk share maklumat ini bersama rakan-rakan anda, apalah gunanya jika anda mendapat maklumat bermanfaat ini tetapi anda terlupa untuk menyebarkannya kepada orang ramai###
##Sila klik butang LIKE pada segala statement,nota,gambar,video,link dari Brigade Zameer Fisabilillah sebagai tanda bahawa anda telah habis melaksanakan tugas membaca dan bukti bahawa anda bukan seorang pemalas##
###ANDA HANYA DIBENARKAN POST LINK ASAL SAHAJA,DENGAN MENGEKALKAN LINK ASAL MILIK KAMI... ANDA HANYA DIBENARKAN KLIK BUTANG SHARE atau LETAKKAN LINK ASAL SUMBER SAHAJA sekiranya ingin mendedahkan maklumat ini.ANDA DILARANG MENGAMBIL MAKLUMAT KAMI DAN MELETAKKAN DI PAGE anda seumpama anda yang mencipta maklumat itu.Ingatlah,malaikat sedang memerhati dan mencatat amalan anda sekiranya anda melanggar syarat kami!###

*Notis Peringatan: Sepanjang anda membaca segala penulisan Brigade Zameer Fisabilillah ini, elakkan diri anda daripada terpengaruh dengan komen-komen dari insan yang dengki terhadap page Salam Peringatan Fisabilillah. Anda dinasihatkan supaya tabahkan hati anda daripada terpengaruh dengan dakwaan jijik segelintir pihak. *

*Berita TERKINI!!!Mengikut kajian yang dijalankan oleh Bahagian Kawalan Pasukan Perisikan BRIGADE ZAMEER FISABILILLAH,dianggarkan hampir 3 orang MERANA akibat kena BLOCK dari page ini setiap hari memandangkan mereka lebih suka kurang ajar BERBANDING BANYAK MEMBACA SEGALA TULISAN KAMI.Adakah anda hadir di sini utk menambahkan statistik itu?Cubalah jika berani..Dalam hanya 1saat,kami akan block anda tanpa anda diduga*

*Pasukan perisikan Brigade Zameer Fisabilillah akan memantau setiap komen demi mengelakkan golongan pendengki dan golongan pemalas hadir ke page ini.Anda semua tidak perlulah risau kerana kadangkala kami akan biarkan golongan pendengki komen jijik di page kami.Kemudian selepas 24 jam kami akan block golongan pendengki itu.Sila pastikan diri anda tidak terpengaruh dengan ajaran sesat yang disebarkan oleh golongan pendengki itu.Kebiasaannya,page kami ini akan dipantau oleh Unit Perisikan Brigade Zameer Fisabilillah yang akan serta-merta block golongan pendengki dalam tempoh tidak sampai 24 jam.*
>>> PENGUMUMAN! Segala sesi soal jawab hanya di akaun rahsia kedua milik rasmi Brigade Zameer Fisabilillah, sila salurkan soalan bernas anda setelah bergelar ahli serius Brigade Zameer Fisabilillah!!!Memandangkan bilangan insan yang LIKE page ini semakin meningkat saban hari, sukacitanya kami ingin memaklumkan kepada anda,sebarang sesi soal jawab boleh disalurkan menerusi mesej ke AKAUN RAHSIA KEDUA milik rasmi Brigade Zameer Fisabilillah.Perlu diingatkan bahawa hanya ahli serius Brigade Zameer Fisabilillah yang telah berjaya memasuki ke akaun tersebut sahaja yang akan kami berikan tumpuan lebih. Bayangkan, page ini dikelolakan oleh Pasukan Perisikan Brigade Zameer Fisabilillah yang mempunyai bilangan seramai 5 orang serta masing-masing sibuk dengan urusan lain dan kadangkala tidak selalu online. Jika difikirkan secara logik akal, sudah tentu kami tidak sempat menjawab soalan yang ditanyakan oleh lebih 6160 jiwa yang like page Salam Peringatan Fisabilillah ini. Maka ada baiknya, kami mewujudkan akaun rahsia kedua yang lebih sistematik,kepada sesiapa yang ingin bertanya soalan, sila pastikan anda telah mengikuti langkah-langkah untuk menjadi ahli serius Brigade Zameer Fisabilillah serta sila beratur mengikut giliran anda sebelum memasuki akaun rahsia kedua kami.SETIAP ORANG BERHAK UNTUK BERTANYA,KAMI SUDI MELUANGKAN MASA MENJAWAB SOALAN ANDA DI AKAUN RAHSIA KEDUA...Kepada insan yang baru hadir & ternganga di sini,anda tidak layak memasuki AKAUN RAHSIA KEDUA kami kerana anda tidak membaca semua nota kami. Semoga anda TIDAK MELENGAHKAN MASA MEMBACA SEGALA TULISAN KAMI DARI AWAL HINGGA AKHIR sebelum tibanya hari tanpa teknologi.Kata-kata Brigade Zameer Fisabilillah bahawa teknologi bakal hancur mulai sekarang semakin terbukti hari demi hari. Anda TIDAK DIGALAKKAN hadir ke sini jika sekadar mahu GALAK komen jijik mengejar populariti!
>>>AMARAN! Pasukan Perisikan Brigade Zameer Fisabilillah sememangnya telah membuat pelbagai persediaan dan strategi tercanggih seandainya page kami di delete oleh zionis dan kafir laknatullah. Buktinya semakin realiti tatkala page kami di delete zionis namun zionis masih tidak dapat delete akaun rahsia kami sehingga kini (memandangkan mereka tidak tahu,mereka tidak layak memasuki akaun rahsia dan mereka bukanlah di kalangan bakal ahli serius yang kami cari). Maka para ahli serius Brigade Zameer Fisabilillah tidak perlulah terlalu khuatir sangat seandainya page "Salam Peringatan Fisabilillah" dan "Ilmu Akhir Zaman" di delete zionis laknatullah kerana walau page ini di delete, kita masih boleh berinteraksi melalui mesej ke akaun rahsia kedua,masih mendapat perkhidmatan sms setiap hari dan masih kekal mendapat maklumat terkini dengan pantas. Walaupun sudah 3 page lama kami di delete zionis memandangkan Brigade Zameer Fisabilillah mempunyai pelbagai idea hebat,cetusan minda ke arah kesedaran dan Kami dedahkan maklumat yang tidak didedahkan di kaca tv anda, maklumat yang tidak disiarkan di dada akhbar anda. Namun kami masih kekal wujud berdiri teguh dengan keizinan ALLAH SWT serta kami masih sentiasa hadir memberi peringatan termasuk membantu saudara-saudari memahami isu akhir zaman dengan lebih mendalam menerusi akaun rahsia kedua milik rasmi Brigade Zameer Fisabilillah yang hanya di kalangan ahli serius Brigade Zameer Fisabilillah sahaja yang layak masuk setelah mengesahkan nombor keahlian. Jutaan terima kasih kepada mereka yang sentiasa rajin membaca kesemua tulisan Brigade Zameer Fisabilillah semenjak tahun-tahun lalu sehingga kini. Salam Peringatan dari Brigade Zameer Fisabilillah...
PERHATIAN!!!Anda DIGALAKKAN membaca setiap maklumat yang kami berikan SEJAK DULU HINGGA KINI supaya anda lebih mudah memahami,Anda juga TIDAK DIGALAKKAN hadir ke sini jika berniat GALAK sekadar mahu MENGALAK komen jijik mengejar populariti. Buruk padahnya sekiranya anda mengganggu kententeraman insan yang sudah lama menetap di zon Brigade Zameer Fisabilillah.

Tiga Golongan Selepas Membaca NOTA BERMANFAAT Ini
Selepas anda membaca nota ini, anda berhak memilih anda golongan yang mana seperti tertera di bawah.Tiga golongan manusia selepas membaca artikel ini:

1) golongan yang suka share nota ini kepada semua MANUSIA
Sila klik butang share di bawah nota ini. Segala kandungan bermanfaat boleh diambil untuk sebaran umum,simpanan, dan sebagainya.Awas!!!Jangan sesekali kerana anda ingin mengejar populariti sehingga suka copy paste dan letakkannya sebagai nota hasil penulisan anda sedangkan bukannya anda yang menulis dan mengkaji dengan lebih mendalam nota ini.Ingatlah,ALLAH memerhati segala yang anda lakukan dan Allah mengetahui niat tersembunyi anda itu.ANDA HANYA DIBENARKAN POST LINK ASAL SAHAJA,DENGAN MENGEKALKAN LINK ASAL MILIK KAMI... ANDA HANYA DIBENARKAN KLIK BUTANG SHARE atau LETAKKAN LINK ASAL SUMBER SAHAJA sekiranya ingin mendedahkan maklumat ini.ANDA DILARANG MENGAMBIL MAKLUMAT KAMI DAN MELETAKKAN DI PAGE anda seumpama anda yang mencipta maklumat itu.Ingatlah,malaikat sedang memerhati dan mencatat amalan anda sekiranya anda melanggar syarat kami!
Anda umpama tanah. Walaupun hujan hanya turun seketika,anda telah memanfaatkannya sebaik mungkiin. Contohnya, tanah ini akan cepat-cepat mengambil manfaat dari air hujan yang turun sebentar tadi lalu menumbuhkan buah-buahan yang segar untuk kebaikan manusia sejagat.

2) golongan yang suka membantah ayat Al-Quran dan As-Sunnah
Golongan ini suka membantah sesuka hati seolah-olah dia sahaja yang betul. Padahal tanpa dia sedari, kadangkala dia bercakap secara membantah.Ingatlah,perselisihan itu akhirnya akan membawa kecelakaan kepada diri anda sendiri. Apa yang pasti,JANGAN SESEKALI MENOLAK AL-QURAN AS-SUNNAH DALAM KEHIDUPANMU, rajinkanlah dirimu mendekatinya sebelum kamu diiringi ke pusara....JANGAN SESEKALI MENOLAK AL-QURAN DAN AS-SUNNAH DALAM KEHIDUPANMU...(hendak baca huraian lebih lanjut,sila baca sepenuhnya info pada page ini)
 Anda seumpama batu-batuan dan pasir.Walaupun hujan selalu turun, namun tidak ada apa-apa perubahan yang berlaku. Batuan tadi tetap kekal sebagai batuan serta tidak menumbuhkan sesuatu yang bermanafaat seperti buah dan sebagainya.

3)golongan yang masuk telinga kanan,keluar telinga kiri
Golongan ini akan memudaratkan dirinya sendiri tanpa dia sedari. Golongan ini walaupun tidak menentang Dakwah Islamiyyah itu contohnya, namun kehadiran mereka juga seolah-olah tidak dirasai oleh masyarakat, kerana mereka menjadi golongan yang tidak ada sensitiviti dan kesedaran untuk membangunkan ummah dengan wasilah Islam yang syumul.Ingatlah,anda boleh komen setiap statement dan nota kami,asalkan komen anda adalah komen motivasi bukannya komen yang bersifat membantah atau komen yang dikategorikan lari dari topik seperti yang telah berlaku sebelum ini.
Anda di ibaratkan seperti air kolam yang bertakung. Keadaan air ini tetap kekal sebagai air dan tidak membuahkan apa-apa hasil yang lain. Apabila hujan turun, air tadi hanyalah akan bertambah, namun tidak ada apa-apa perubahan yang berlaku.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...